Påsken flyttar in

Hej på er!
Allt väl denna långfredag? Här väntas 4 dagars lediget för min del och det påbörjades igår kväll på bästa möjliga sätt. Jimmy var borta med en kompis på stan, när klockan var 19:10 sov båda barnen och jag hade soffan, TV:n och lugnet helt för mig själv - med sällskap av Tyra såklart. Den tiden helt ensam uppskattar jag verkligen, allra mest när barnen faktiskt är nära, men inte gör så mycket väsen av sig, haha.

Igår flyttade lite påskpynt in hos oss. Två påskrisbuketter som vi dekorerade med fjädrar, fina snittblommor, men så mycket mer än så blir det inte i år. Har ni tips på snygga påskpynt får ni gärna tipsa mig om det, för inför nästa år skulle jag vilja plocka in lite mer snygga grejer. Inte de traditionella med mycket färg och liknande, utan kanske lite mer stilrent och industriellt. Älskar påskfåglarna från dbkd exempelvis.. Tipsa gärna!
 
Nu skall jag snart bege mig ut på altanen för att plantera en hel drös med sticklingar. Nu har även mina elefantöra-bebisar börjat föröka sig och den ni ser på bild bredvid påskriset nedan var en liten sådan från början. Så himla roligt.
 
 
2
Anonym

Hönorna från Cult design är grymt snygga och stilrena i olika färgsättningar

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så fint med ris, skulle vilja ha eget :)