AVSLUTAD: Vinn Osis Dust it (10 vinner)


Dust It är ett stylingpuder från OSiS som ger otrolig volym som håller i upp till 24 timmar! Dust It är ORIGINALET och därmed först på marknaden! Pudret ger också textur och en matt effekt samt kontroll och separation.

FÖR ATT DELTA;
- Skriv en motiveting om varför just DU borde vinna produkten.

AVSLUTAS: 16 Januari

387
Maja

Jag vill värkligen vinna en osis för mitt hår är så svårt att få volym i och det funkar inte ens med hårspray! Så jag skulle vara jätteglad om jag vann detta

L O T T E

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en Osis Dust It eftersom mitt hår ser ut som ett par panelgardiner (utan gardinstång) med absolut noll volym. Har testat detta innan och det funkar superbra på mitt hår! :)Håller tummarna!

Natalie

Jag borde vinna för att jag precis fått upp ögonen för det här miraklet! Jag har ingen fantasi eller något tålamod alls när det gäller att fixa mitt hår, men den här produkten gör mycket :) Plattar mitt långa hår, använder dust it och så blir det en lite rockig frisyr, annars går jag mest i mitt naturliga självfall..

Spacegirl

Jag vill vinna därför att mitt hår är så himla platt, dag som natt.

Anna Öman

Jag borde vinna för att jag letat och letat efter denna omtalade produkt - utan resultat och för att jag är grymt nyfiken på att testa om den lever upp till sitt rykte som "mirakelprodukt".

Alicia Eriksson

Hej!

Jag skulle enkelt kunna säga att jag bara verkligen behöver det..men säger istället:

Jag har otroligt tunt hår vilket gör att det nästan hela tiden ligger helt platt mot huvudet. Sjukt kul att kila på fest när håret ligger som en slickad katt, nej. Det känns verkligen som att jag provat allt utan resultat. Snälla, dust it skulle vara toppen bra! Håller tummarna (y) kram (:

Linda

Jag vill vinna för att få lite vardagslyx! :)

emma

min lillasyster har alltid velat pröva osis dust it, skulle vara jättekul om jag fick ge den till henne:)

Håller tummarna!

annica

Tack för en underhållande och inspirerande blogg!Min motivering; Jag har alltid varit nyfiken på att testa Osis - dust it och se ifall det verkligen är så bra som alla säger! Och som fattig student svider det lite att unna mig extra produkter. Så varför inte delta i en tävling?! :)

Emelie

Mitt hår behöver verkligen något volymgivande som funkar! Jag har provat olika mousser och andra produkter, men ingenting håller hela dagen. Dust it har man ju hört mycket gott om, men jag har aldrig fått prova det. Vore toppen! :D

Cimen

Har faktiskt vart sugen att prova den här väldigt länge.. Men vart skeptisk att den ska vara så bra.

Hilda

Mitt hår är otroligt platt och livlöst. Jag vill heller inte skada det med för mycket värme i håret varje dag. Därför skulle detta pulver vara kul att testa! :)

Jenny

Är helt galen när det gäller hårprodukter, har snart fyllt badrummet med olika, haha! Älskar verkligen att testa nya helatiden :)

Dock har aldrig Osis Dust It hamnat i min samling även om jag har tänkt tanken flera gånger. Och nu är det slut på hårshoppandet, sparar pengar till min Londonresa! Så vore ju helt underbart att vinna! :D

Emelie

Jag skulle vilja vinna för att jag vill ge det till min mamma. Hon lider av håravfall och har just nu en kal fläck som syns om man lyfter på håret. Hon har väldigt tunnt hår och hon vill låta håret växa ut igen innan hon klipper eller färger håret igen. Därför vore det kul att få ge henne en produkt som gör att hon kan få ordning på sitt hår ändå. Hon har lite flygit hår vilket gör att man kan se den kala fläcken ibland så dust-it kanske skulle vara något för henne =)

Alva

Hej! Jag heter Alva, och jag bor i utkanten av Stockholm. Varje morgon jag vaknar och ser mig i spegeln så ser jag ett monster. Håret står åt helt fel håll, ögonen är vattniga och jag har fått en stor äcklig finne mitt på näsan. Ögonen fixar sig själva när jag har vaknat till, Finnen kan lite smink lätt täcka över, men mitt hår.... Mitt hår ligger helt platt på huvudet vad jag än gör! Jag har testat de flesta volymschampon, jag har försökt att tupera men det gick inte heller. Tänk dig ett fågelbo, ett sånt med en grop i mitten, där man har skurit bort den främre väggen? Så ser mitt hår ut efter tusen och åter tusen försök till en intressant frisyr. Det burkar sluta med en vimsig, ostyrig knut bak på huvudet, när tålamodet har tagit slut. Om OSIS fungerar, så skulle jag äntligen kunna ha utsläppt hår och kunna känna att det ser bra ut! Mitt hår är helt okej egentligen, Det når ner till midjan, det är guldblondt och tjockt som tusan. Men eftersom att det alltid alltid alltid vill slicka sig emot mitt huvud, så är det inte ofta som jag är stolt över det. OSIS skulle kunna göra så att jag känner mig snygg och självsäker, det skulle kunna släppa fram mitt riktiga jag!Tack på förhand

Alva Gardelius

victoria

mitt hår har så otroligt dålig kvalitet, å jag ljuger inte! så har nästan slutat platta det och försöker låta det vara och vara så snäll mot det som jag bara kan, för jag att vill få det lite långt.

men det är så sjukt tråkigt ,så skulle gärna vilja vinna det dust it pudret så jag kan fixa mitt hår och göra det lite annorlunda utan att utsätta det för värme! :)

ha de bra, kram:)

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Jag är med :)Jag borde få vinna en för att snart ska jag på kryssning m.m. och då vill man ju se snygg ut i håret med eftersom mitt hår är tråkigt annars så skulle det var perfekt att vina en sån där tkr ja :)

Emelie

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta just därför att mitt hår är bara platt fall, jag får aldrig någon volym på det utan att greja i timmar med massor av produkter och redskap och det har man ju tid men en gång i halvåret på sin höjd. Därför går man alltid i toffs för att det inte finns någon volym i håret, så jag skulle gärna vilja vinna Osis Dust It!

Cecilia

Det skulle vara en fin födelsedagspresent om jag skulle vinna, jag fyller nämnligen år den 16 januari =)Ps. Jag älskar din blogg, följer dig dagligen.

Sandra

Jag har sånt där typiskt nordiskt hår som bara vägrar resa sig och ligger platt som en pannkaka på huvudet. Vore otroligt kul att kunna piffa upp sig inför en utekväll och komma dit med lite volym i håret för en gång skull!

Malin

Jag skulle vilja vinna eftersom att mitt hår behöver mer Volym och mitt hår behövs snart klippas så jag funderar på att klippa en lite kortare frisyr som man kan fixa till på ett snyggt sätt och därför skulle stylingprodukter inte sitta helt fel! :)

Anna

Jag har testat allt, allt och åter allt för att försöka få volym i mitt platta hår, och ingenting fungerar riktigt bra. Dust It är en av de få saker jag inte har testat ännu, så det skulle vara väldigt kul att få prova. Så jag skulle mer än gärna vinna en burk :)

→ ANGELICATO ★ ÅSIKTER,MUSIK,DJÄVULSKAP ♥

För att jag älskar Osis Dust It sen jag provade det första gången hos frisören! Vart jätteförvånad när jag såg det vita pulvret puffas ner i håret, sen dess är det en självklarhet för mitt hår precis som shampo och balsam ;D <3

Erica ~Zackarias 090814~~Alexander 100725~

Jag har rakt platt hår som är så "fint" och långt så det inte går att få någon volym på det om man inte använder en vågtång eller liknande, och det hinner man som småbarnsmamma helt enkelt inte alltid med. Så OSIS Dust It skulle verkligen bli min bästa (hår)vän!

Olivia

Älskar när håret är mjukt o lent men då är det lätt att håret tygns ner. Så jag vill ha lite volym i hårbotten och vill inte tuppera håret varje dag eftersom det sliter väldigt mycket på mitt blonda hår.

My Pettersson

Jag tycker håret ska vara enkelt och lätt fixat på morgonen innan skolan och därför tycker jag att jag är en värdig vinnare av dust it! För jag har fått känslan av att det är just enkelt och lätt att använda för att få ett snyggt hår! :)

Sara

Skaffat axellångt hår och jag hatar det! Ingen volym alls, det är problemet. Och det finns inget mer confidencelowering än livlöst hår :(

Mikaela

Jag är lätt med! Och jag vill vinna för att;1. Jag ÄLSKAR produkten!&2. Jag har INGEN volym i mitt hår, väldigt svårt att fixa volymen också eftersom att mitt hår alltid vill lägga sig ned igen.

Steff

Jag tycker jag borde få vinna en OSiS Dust It för att den verkligen gör UNDERVERK med mitt hår! Jag fick prova OSiS Dust It första gången i våras då jag fick en i födelsedagspresent och har sedan dess använt den heeeela tiden! Mitt hår är tråkigt, rakt och hänger bara och är verkligen helt omöjligt att få volym i, men med OSiS Dust It så är skillnaden verkligen markant! Jag älskar den! :) Och då jag inte vill slita på mitt hår med t.ex. en volumaster så är OSiS Dust It rena miraklet för mig :)

Mikaela

Skickar med min mail i denna kommentar. :)

johanna

jag tycker att jag borde vinna eftersom mitt hår ärsådär typiskt platt! och även fast man tupperar bara sjunker det.. och jag har alltid viljat prova dust it eftersom jag har hört att det är så bra!

Amanda

Har väldigt tunt hår och skulle vilja få lite volym i håret när jag plattar det (har i vanliga fall lockigt hår). Har länge funderat på att köpa osis dust it, men min ekonomi tillåter inte riktigt det, då jag är en fattig student som bor ensam och som inte tar något studielån.

ellie

Jag vill vinna för att mitt hår oftast är så livlöst och ligger helt platt och rakt. Och efter att ha kommit en bit på vägen att komma över mitt ex och jag börjar gå vidare känner jag att jag vill vara lite extra snygg ;)

Och som student så har jag inte riktigt råd att prioritera såna här produkter :(

Beatrice

Jag har rätt så långt hår, så det blir lätt platt! hårspray fungerar inte, kanske i 5 minuter. Så utan en vettig produkt kommer mitt hår förbli långt.. och platt! Jag håller tummarna nu! :)

Lina

För det första är mitt hår otroligt livlöst och platt och de flesta volymprodukter biter inte på mitt hår. I alla fall inte länge.. Dessutom är jag en fattig student som inte har råd att betala ca 200kr för en bra produkt som denna. Därför borde jag vinna :)

Marina

Jag vill vinna bara för den enkla anledningen att jag älskar produkten som passa perfekt för mitt platta hår som jag helst ser har lite volym i; och att jag sen kan känna att jag inte har pengarna att lägga ut för hårprodukter då jag kämpar nog för att klara av vardagens alla utgifter. tack. kram,

jessica

Tjah! :D

Jag skulle vilja vinna de bara för att mitt hår är så tråkigt! Det är hur platt som helst och nu har jag klippt raklugg så behöver volym i håret! Att vinna detta skulle vara som jul igen, så får väl sitta här och hålla tummarna! :D

Tack på förhand om jag vinner! :)

Spättan

Jag borde vinna eftersom att mitt hår är så förbannat platt och så gott som ingenting fungerar för att få volym, kanske detta skulle hjälpa!

Honi

Jag har långt hår som har en tendens att lägga sig platt oavsett hur mycket jag tuperar (Tyngden drar ner det) så det skulle vara spännande att se om denna skulle hjälpa mig få lite mer volym!

Ronja

Jag vill vinna den eftersom jag har väldigt platt hår som inte vill puffa upp sig med mousse, vax eller någon annan produkt jag testat. Volumemaster hjälper men det sliter något så fruktansvärt, skulle vilja prova detta! :)

Anna

Jag skulle ÄÄÄÄLSKA att hitta Dust it OTIS i mitt badrumsskåp. Har allt för länge tuperat! och använt plattång och fick så sent i helgen tipset om Dust it av min syrra för att spara mitt hår! Så utan omsvep är jag en mycket god kandidat som skulle använda det varje dag! Tack för en härlig blogg med bästa tipsen! /Anna

Sandra

Jag vill vinna Osis Dust it :) Varför? jo, för att mitt hår är både jättelångt .. och jätteplatt. Volym, ja tack!

Josefine

Jag har använt allt för att få volym, allt från björn axens volume master till att använda än kam och tupera men inget hjälper, har dock inte provat Osisi dust vilket skulle kunna vara min räddare i nöden, för det tunna hår jag har vet jag inte om jag vill utsätta det för massa konstiga kemikalier. Som sagt Osis skulle vara min räddare i nöden.

KATHERINE ALTMANN

Jag hoppas jag får,

Dust It från OSiS till mitt hår.

Är så trött på lögn och svek,

mitt hår behöver volym och kärlek!

Svårt är det också att styla,

inte så konstigt i denna vinterkyla.

Jag håller tummar för turen,

att få hem denna dunderkuren.xx katie

Elin

Jag skulle gärna vilja vinna och få prova Osis Dust It, eftersom jag hört så mycket positivt om den men aldrig fått tillgång till att prova. Har inga pengar över till att lägga på "skönhetsprodukter", men känner att jag verkligen skulle behöva något till mitt tråkiga hår. Det är otroligt svårt att få volym i det, då det gärna bara ligger platt och limmat mot ansiktet. Ingen höjdare direkt, så jag vill gärna vinna :)

emma

jag vill vinna just för min hår är så platt och det skulle vara så bra att få använda denna produkt och "puffa" upp håret lite så det inte ser så tunnt ut som det är och skulle se ut som jag har mer volym i håret kram

Tove

Det där vore helt perfekt för mig! Älskar volym men det håller sig aldrig, så skulle väldigt gärna vilja pröva det där :D

Amanda

För jag har världens tunnaste hår så jag ser ut som en slickad katt!!!! Haha nu ska jag inte överdriva, men jag skulle verkligen vilja ha en för jag snor alltid av min syrra och hon hade nog blivit glad om jag hade en egen. :D

My

Mitt hår är så tunt och trååååkigt så skulle inte vara fel med dust it!

Elin Zäta

Jag saknar volym i håret & dust it verkar vara det perfekta knepet (hört av kompisar osv. att det funkar) så det skulle vara passande för mig :)

Jess

Mitt hår är ganska lågnt och framförallt tjockt och tungt, det är helt hopplöst att få till volym uppe på huvudet där man vill ha den! Så jag tänker att det här omtalade pulvret kanske kan hjälpa mot det och kanske borde jag därför få chansen att vinna :)

Johanna

Jag skulle gärna vilja testa Dust It. Jag har tunt hår och även när jag använder diverse volymprodukter så tar det bara några minuter innan det ligger platt igen. Kanske kan denna lilla burk göra underverk? :)

Jasse

Har ett redan, och min syster går där och tar hela tiden. Så tänkte att hon ville ha ett eget ! :)

Caroline

för mitt hår ingen volym och har hört att osis dust it är jätte bra ;)

Sara

Hej linda!Jag gör ännu ett försök att vinna en av dina (väldigt bra) tävlingar! Jag har som säkert många andra väldigt tunnt hår som är nästintill omöjligt att få volym i, men har hört att dust it fungerar. Har dock aldrig provat. Förrän nu möjligtvis;) Och då plånboken är ganska tunn då jag bor själv och studerar i en annan stad vore detta ett ypperligt tillfälle att få prova på om denna produkt fungerar även för mig och mitt hår. Tack så mycket på förhand!:)

josefine

Jag borde vinna eftersom mitt hår är otroligt tjurigt när man kommer till volym. Det är enormt svårt att få volym i det, det ligger bara tungt och tjockt när man försöker tupera det, det enda som händer är att det blir tjorvigt. Tror att osis dust it är den enda lösningen om jag vill få volym i mitt hår. Skulle verkligen bli superglad om jag vann en!

rebecca

Jag tycker att jag borde vinne pga att jag aldrig har haft någon volym i mitt hår. Jag har nog dom tunnaste och finaste hårstråna på denna planeten. Hehe, ibland får jag inte ens volym med volymastern då "vågorna" går ur så lätt. Så ja, har väl alltid haft ett problem med att få volym i håret helt enkelt.. :P

Ida

Jag skulle vilja vinna för att jag har testat den där och tycker verkligen att det är super! Äntligen något som funkar bra! :)

Sevil

Mitt platta, tråkiga hår behöver verkligen volym! Står timtals framför spegeln och tuperar håret vilket sliter otroligt mycket på mitt redan tunna hår.Men jag ser ut som en slickad katt utan volym i håret vilket verkligen förstör hela mitt utseende enligt mig. Därför vill jag vinna denna produkt!

(:

Issa

Jag har aldrig provat osis dust it men har alltid velat göra det ända sen jag läste om hur bra det fungerade. Jag har tyvärr aldrig haft råd till att unna mig detta för jag är arbetslös och snart kommer jag att börja plugga men som student har man inte råd med mycket.Lite volym i mitt hår skulle heller inte skada då jag har långt och tjockt hår och det är väldigt svårt att få volym i det pga det. Inte ens saltvatten spray hjälper så man kanske kan pröva lyckan med osis dust it om jag har tur.

Laila Gustafsson

Jag är med å tävlar :)Jag skulle vilja vinna för har långt hår som blir tungt pga längden å därför jätte svårt att få upp nån bra volym på de när man ska fixa till de.

Har aldrig testat detta så jag är beredd att prova på nå nytt å se om de funkar bra för spray. mousse å gele blir bara hemskt i håret styvt å kletigt så de där låter som en perfekt produkt att prova på mitt långa hår när jag vill ha lite fart på de.Kram Laila

miaa

Jag skulle vilja vinna Dust it för att mitt håt har ingen volym alls och ligger helt platt, jag har provat många olika saker för att få mer volym men inte alls så många som har funkat, därför skulle jag bli jätte glad om jag vann en Dust it. Nästan alla mina vänner har provat och tycker att det är otroligt bra. :)

marie

Jag vill gärna vinna den för att mitt hår ligger helt platt på skallen och det skulle vara så mycket bättre om jag kunde vinna en sån här så att jag inte behöver fixa volym med hjälp av plattången, för det sliter så mycket på håret :D

Hanna

Hanna

Jag vill vinna denna till min underbara mamma.

Jag har stort lockigt hår, min syster en tjock man, min pappa har ingen direkt nytta av dustit;) men min mamma skulle vara perfekt. Hon har tunna fina hårstrån, och hon skulle älska att kunna busa till håret och få lite extra volym:)

Tack på förhand Linda:)

Ida

Hej!

Jag har så oerhört tunt hår som bara ligger platt oavsett om jag tupperar, sprayar eller grejar med det.. därför skulle osis dust it vara perfekt för mig så min slickade frisyr kan få lite volym! =)Rebecka

Fram tills för några månader sedan fick jag ha min lilla röda burk med osis för mig själv (evighets-burken)Men sen hände något- min kära sambo fick även han upp ögonen för "pudret" som på bara ett litet kick hjälper till att få hans blonda kaluffs att spreta just så som han vill.Jag kan inte säga att jag ångrar att jag rekomenderade honom pudret istället för en halv flaska hårspray...men vilken åtgång!Och nej, jag vill inte vinna en dust it till min sambo. Jag vill vinna en till mig själv så att jag kan få ha min egen burk igen- som på den gamla goda tiden! =)

emma hansson

Med en skola var dag och hår så platt,

Jag en dag framför spegeln satt.

Frågade gud : varför har jag så tråkigt hår fått ?

Jag har provat allt, ja även ett hårmedel sått.

Utan resultat, och dessvärre utan lycka

Så snälla linda, låt osis dust it min hårbotten smycka.

Christina

Jag som vanligt vis har ganska tjockt hår, blir väldigt "slick" och livlöst när jag plattar det. Vilket känns ganska tråkigt. Jag har aldrig provat någon sådan produkt tidigare så det skulle varit väldigt kul att få prova på det! :)

fanny

Jag tycker att jag borde vinna för att jag har långt, långt hår som näst intill är hopplöst att få till en volym i! Så fort jag är hemma hos mina föräldrar lånar jag denna fantastiska lilla produkt av min mamma men har inte kunnat köpa en egen då min studentplånbok gör så ont, så ont. En underbar vardagslyx!

Lina

Kort och gott för att mitt hår är så tråkigt! ;)

Jenny

Har alltid velat testa denna produkt men har aldrig vågat eftersom den är så liten och inte så jätte billig. Men om jag får testa den och jag ser att den fungerar bra på mitt hår så kommer jag självklart att köpa den flera gånger.

Millah

Mitt hår behöver volum och denna produkt är KANON!

KramarAnnster

Oj, motiveringen är väldigt enkel för mig :)Dust it är en av mina obligatoriska hårprodukter, jag använder regelbundet. Måste köpa varje månad, så en vinst skulle underlätta mycket för en arbetssökande som mig, det är ju en viss kostnad utöver alla andra basvaror man behöver månadsvis :)Dust it är en produkt jag absolut inte kan leva utan, går aldrig utanför dörren om jag inte fular ner mig med uppsatt i brist på tid. Mitt hår är ganska platt naturligt och jag avskyr det, vill ha volym. Så när jag inte grundar med hårgele, tupering och volumemaster efter hårtvätt, är det påbyggnad med hårspray och dust it dagligen om håret ska vara utsläppt. Håret blir stort och äntligen börjar jag trivas, fått massor med komplimanger för den volym jag lyckas få till. Dust it är genialiskt och den produkt som gör större delen av jobbet :)

steffi

Jag tycker jag borde få vinna för jag står varje morgon och verkligen kämpar för att få volym i håret. Jag sprayar, tuperar, sprayar stayling spray, tuperar, sprayar hairspray. Det blir sådär.. lite "ruffsigt" men håller max 10min. Jag har tittar på just de här Osis+ men tyckt de varit för dyrt. Så skulle verkligen vilja vinna för tror de skulle göra min hår-dag super :)

Linda

Jag är med!

Jag vill vinna efter som att mitt hår är tunt och tråkigt. Ingenting kan ge mitt hår volym. Det här är det enda jag tror kan funka :)

Amanda

Jag har jätte svårt att få volym i mitt hår, i början gick det bra med hårspray men nu lägger de sig direkt. Har haft dust it förut men har slut och jag tycker att det fungerar perfekt. Dust it är det bästa jag någonsin har provat!Skulle bli super glad om jag vann!

Sarah

Jag vill vinna för att få volym i mitt hår, vilket jag aldrig har haft. :) Jag försöker tupera så mycket jag kan men efter någon timme lägger det sig platt och slickat mot huvudet igen... Man blir så himla matt. Detta sägs ju vara en mirakel-produkt. Skulle hemskt gärna vilja prova! :)

Sofia

Jag tycker att jag borde vinna en osis dust it för att med min tajta ekonomi (studiebidraget) har jag bara råd att köpa det nödvändigaste i månaden, resultatet syns på mitt hår - platt och tråkigt! Skulle verkligen bli huuur glad som helst om du skulle kunna skänka mig en! Jag håller mina tummar :)

Sofia

Jag skulle vilja vinna detta, för att på helgerna älskar jag att gå på rockabilly, och att få till håret som de hade på 50-60 talet skulle bli otroligt mycket enklare om man hade en produkt som gör att man får mer volym i håret ! Nu får jag stå i några timmar för att få till det som jag vill !

Håller mina tummar och tår ! :)

jennie :)

skulle verkligen behöva den eftersom mitt hår är mjukt,glansigt och otroligt svårt att få volym i.

brukar använda volymaster men det syns lätt igenom och håret är fortfarande glansigt och svårt att fixa till som man vill.. :(

Sandra

Jag vill vinna eftersom jag alltid haft väldigt platt och tråkigt hår. Kan inte direkt göra några frisyrer med det men lite volym i håret hade direkt gjort ett gigantiskt lyft för mitt utseende! Har testat några volymmousse men de hade inte nämnbar inverkan tyvärr :/

Jenny

Hej ! Om detta funkar på mörkt hår utan att det ser ut som om man har mjäll som jag hört så är jag gärna med och tävlar av den anledningen att jag skulle behöva volym till mitt hår.

elina

Jag har riktigt långt hår och har inte haft råd att klippa mig på ganska precis ett år. Eftersom det är så långt så är det också platt o livlöst och jag skulle därför behöva någonting som gör att det får lite volym.

Emma

Skulle vara jätte kul att testa denna produkt och se om den är så underbar som alla säger. Har väldigt tunt hår som blir oljigt väldigt fort så behöver verkligen en lösning på det problemet!

Stella

Jag skulle vilja prova produkten för att jag har hört mycket bra saker om den, och jag hatar när man sprayar håret för det blir stelt och inte alls livfullt. Jag skulle vilja ha volymen men inte stelheten. :)

sabina rosenius

Jag vill vinna det för då skulle jag spara så mycket tid på morgonen genom att slippa stå framför spegeln 1 timme innan jobbet bara för att fixa håret, platta & försöka styla.

Trött på mitt spikraka hår.

Ge mitt hår ett nytt liv!!! =)

cissi

Med en 15åring i huset så försvinner ständigt min dustit.. Jag skulle gärna vilja vinna en alldeles EGEN som jag ska gömma noga ;)

Nathalie

Hej! Varför jag vill vinna? Jo för att jag har väldigt tjockt hår och jag vet inte hur mycket jag har provat för att få volym i det men jag lyckas liksom inte. Jag menar om man tupperar håret så ska det ju vara lite volym men inte mitt, nej det slickar sig mot skallen igen efter 2minuter. Inte ens min frisör får mitt hår att hålla volymen så det känns ganska hopplöst. Anledningen till att jag inte provat osis dust it är för jag har inte råd att köpa det :( Så nu hoppas jag verkligen på det bästa här! :) Många kramar/Nathalie

Louise

Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag har så tråkigt och livlöst hår !!

amaanda

jag vill vinna för jag har alltid velat testa "Osis Dust It". Men tyvärr har jag aldrig gjort det, jag älskar att fixa och trixa med hår, så jag hoppas verkligen ett dust it jag får ;)

Lena

Jag tycker att jag borde vinna en för att jag har använt Dust It en gång tidigare, men den är lite dyr, så nu har jag använta Proffs hårpudeer, vilket är absolut inte lika bra. Så nu skulle jag vilja återgå till Dust It! :D

AnnaIda

Jag skulle vilja vinna så att jag slipper slita på håret med volume mastern varje dag, utan den är mitt hår verkligen platt och livlöst.

Kram

Jozefine

Jag avundas de som får till volym i sitt hår för jag tycker det är så fräscht. Men mitt skatbo till hår får inte till den där extra volymen som jag vill ha.Så jag vill gärna vinna Osis Dust It.

Man kan ju alltid hoppas åtminstone.

Johanna

Hej Linda!

Varje dag använder jag volumaster, tuperar och sprayar för att få volym. Gör jag inget med håret så ligger det platt och slickat mot huvudet eftersom jag har så tunt hår. Vilket i sin tur gör att det ser och känns fett efter bara ett par timmar efter jag tvättat det. Vilket i sin tur leder till dåligt självförtroende.

Så jag skulle bli hur glad som helst om jag vann DustIt.

Kram Johanna

Sandra

För lite mer än ett år sen klippte jag av mig mitt långa hår för att testa hur riktigt kort hår skulle kännas. Nu har det växt ut till axellångt igen och jag har börjat platta håret, men det fattas volym! Det här priset skulle passa mig perfekt ;)

Mia

Jag blev helt full i skratt när jag såg denna tävling. Det där mirakelpulvret har jag trånat efter sen det kom vilket säkert är flera år haha. Jag tuperar mitt korta hår varje dag och klagar till mina vänner att det är tråkigt att min frisyr inte håller en hel dag och alla säger att jag ska ha dust it. Har inte kommit till skott och köpt det än (och det är verkligen på tiden) så det vore kanske bra om jag vann ett ex så att jag inser att jag inte kan leva utan det :)

Veronica

Jag vill gärna vinna! Mitt hår ligger platt på huvudet, men vid längderna så är det mer volym.. Ser inte riktigt klokt ut. Skulle så gärna vilja se ut som jag vill i håret, inte som jag gör nu...

evelinajamie

Som du skriver håller upp till 24 timmar, perfekt för en lång utekväll eller en heldag på jobbet utan att behöva tänka överhuvudtaget på hur det ser ut ! för då vet jag att den sitter i och håret ser bra ut i 24 timmar :)

Veronica

Jag skulle vilja vinna denna produkt eftersom jag just gjort en total makeover i håret! Från långt och "vanligt" har jag nu lugg och axellångt och uppklippt! Supersnyggt, men det måste vara volym! Älskar volym! Vill så gärna testa dust it för har sett mina vänner använda det och det funkar verkligen!

Mer volym till folket! ;)

Sandra

Jag har blivit tipsad om detta förut, men glömsk som jag är har jag inte köpt det. NU ser jag verkligen min chans att få det underbara volymsvall jag alltid dröm om :)Kram

Ida Johansson

Jag skulle vilja vinna detta då mitt hår är det livlösaste på länge! Det ligger platt, ungefär som en slickad katt och att ställa sig och tuppera, fixera osv varje morgon vore detta en himmelsk uppfinning för mitt hår! Mvh Ida

Elin

När jag klippte stylade min frisör mig med dust it. Håret kändes fräscht och inte sådär fett och smutsigt som det kan kännas efter man använt massa hårspray eller hårvax. Tyvärr har jag inte ekonomi för att skämma bort mig själv eller mitt hår med en sådan underbar produkt som dust it. Därför ger jag det här en chans och hoppas på att jag kanske vinner :)

hanna

jag vill vinna eftersom jag har en kort fräsig frisyr och att mina hårvårdsprodukter håller på att ta slut och att dust it är fasiken det bästa för att få mitt hår att stå upp

Anna

Varför kan aldrig frillan ha samma form när man kommit till skolan som den hade när man åkte hemifrån?Men "osis dust it" är lätt att ha med i fickan för att kunna piffa till frillan, magisk varadagslyx:D och därför vill jag gärna ha denna produkt, så jag slipper ha en pannkaks-kaluffs!

Karina T

Jag vill vinna eftersom jag har alltid velat testa det men inte vågat men nu känner jag mig redo. Alla pratar om hur bra produkten är, jag vill också vara nöjd. Låt mig få testa dust it =)

Siri Lundholm

Mitt grymt platta hår skulle älska denna produkt! Jag har hört om den men tyvär aldrig testat de. varje morgon e de samma visa vaknar upp och håret ligger platt, skit fult och svårt är de att få volym! sååå snälla snälla snälla du skulle göra min dag!:D

Karolina

Jag skulle vilja vinna för att jag har så himla svårt att få volym. Mitt hår är så pass "fint" så det är så svårt att tupera det och få volym överhuvudtaget. Men jag har provat Dust it förr och det funkar verkligen! Jag skulle verkligen vilja vinna detta. :)

Lina

Jag vill vinna för att få lite volym i mitt tråkiga hår, och få reda på om det verkligen är sant allt som skrivs om den ;)

Mina

haha, jag skulle vilja för att mitt hår är nästintill obefintligt och har en förkärlek till att lägga sig som en blöt disktrasa på huvudknoppen min. Ingen sexy lady här inte!

emelie

Osis Något som gör sig bra i mitt hår! Jag har väldigt svårt att göra frisyrer utan Osis, Har fruktansvärt tjockt hår!

Och skulle passa perfekt nu efter förlossningen :) Då man inte orkar göra så mycket med håret, men då fixar osis de mesta =)Håller mina tummar att jagka ha lite tur att vinna denna gång :)

Trevlig måndag!

Jaana

Åh älskade dust it! Sist när jag var hos frisören hade de inge dust it. De packade på mig nå annat volymgivande. Den var så dålig! Efter några timmar blir hårbottnet fettigt(det ska liksom vara torr schampoo?) och så började det se ut som att jag hade mjäll :( hemskt!

Så med min hemska upplevelse som motivering hoppas jag att jag vinner :)

Sofkaa

För att mitt hår är det plattaste som finns. Det bara lägger sig på huvudet. Hade varit kul och testa om detta hjälper. Kramar

Katarina

Låt håret lyfta mot oanad höjd,

med Dust it skulle jag alltid bli nöjd! ;-)

Michaela

Till mitt tunna vanliga skandinaviska hår skulle Osis Dust kanske göra susen och ge mig lite mer volym på toppen. Det skulle vara värt att testa!

Sara

Jag har precis färgat utväxten och ska klippa mig inom några dagar. Därför skulle produkten vara till stor hjälp att få volym på mitt hår.

Annars brukar mitt hår lägga sig hela tiden om jag tuperar eller annat.

Suzette

Med ett hår trist, "hängigt" och tungt är det svårt att få volym i det. Men kanske hade det funkat med osis dust it :)

Linnea

Jaag skulle jättegärna vilja vinna Osis Dist ir, för att mitt hår är alltid platt och tråkigt. Jag brukar försöka få lite volym med t ex hårspray osv, men det håller inte alls. Och så har jag alltid velat testa den :)

tusse

Jag skulle vilja ha det för att mitt hår är så livlöst och skulle behöva få lite mer volym. Gillar inte vanligt vax o hårspray osv :)

Ella

hej!

skulle jätte gärna vilja vinna en osis dust it, för att jag aldrig har provat något sådant förut, för att de brukar vara dyra och jag är en utfattig student som inte har råd att lägga några pengar på sådana produkter, även att det skulle behövas då mitt hår bara ligger platt och hårspray går ut efter 5 min. skulle verkligen uppskatta att få känna sig lite extra fin i håret hela partykvällen eller skoldagen! så hoppas att jag ska ha turen att vinna en! :) håller tummar och tår!

Evelina

Hej Linda!Efter ett par år med en mörbrun page gjorde jag och min frisör nåt drastiskt för ett tag sen! Jag har nu en blond "popfriysr" a la Robyn och September! Och Dust it är ju verkligen bäst när man vill styla håret! Dust it tar verkligen tuperingen till en helt annan nivå, och man kan verkligen få håret att lägga sig som man vill! Så skulle jag vinna skulle jag bli superglad, för här i mitt hem går Dust it verkligen åt! :)Tack annars för en väldigt bra blogg, har följt dig i flera år och är fortfarande kvar! :)Kramar

Rebecca - Mamma till Tove

Jag har platt hår att jag behöver volymen som Dust It erbjuder. :)

mathilda

Jag vill vinna för att inga volymprodukter fungerar för mitt hår och då skulle det här kanske fungera :)

Michaela

Jag vill vinna för att mitt hår alltid är platt och livlöst, om jag inte har i 3 liter hårspray. Dessutom blir mitt hår fett bara någon dag efter jag har tvättat det. Dust It hade varit perfekt att ha i väskan om jag är nångonstans och inte har tillgång till dusch =)

Ida

Åh har alltid velat testat Osis Dust, men aldrig kommit mig för och testa. Skulle definitivt vilja testa och se om denna omtalade produkt är så mirakulöst bra som det sägs! :D

Anna

Jag vill vinna för att jag just klippt av mig håret och har nu kort med rakade sidor. Är svårt att få till frisyren utan DUST IT =)

Sanna

Jag skulle vilja vinna för att mitt hår ser helt dött ut utan volym. Jag lovar, det ligger verkligen helt slickat. Skit fult, på mig iallafall. Inte världens bästa motivering, men jag tänkte att sånna här är ganska mycket bättre än 'ååå, jag måste ha en, skulle vart jättekul, åå, jag måste bara ha den' och blablabla. :)

Sofia

Jag skulle vilja vinna en osis så jag kan ge den till min mamma som har jätte tunt hår och ingen volym alls som gör allt på mornarna för att hennes hår ska få volym och eftersom hon går upp ca 5 varje morgon skulle de vara bra för henner med något snabbt :)

Malin

Jag borde vinna för att jag alltid har så platt och tråkigt hår. Jag har provat osis dust it en gång och det funkade verkligen jättebra! Jag har verkligen prövat allt annat men inget verkar fungera. Därför skulle jag vinna :)

Petra

Jag tycker att jag borde vinna för jag lägger aldrig pengar på riktiga frisörprodukter då jag är arbetslös och har annat som måste prioriteras,även om jag väldigt gärna skulle vilja lägga lite pengar på mig själv och mitt hår.

emilie

Dust It ååh jag älskar de! Det är verkligen en lyx i vardagen så enkelt att använda. :) Geee mig puss

Alisa

Är jätte gärna med! :) Mitt hår har varit fullkomligt volymlöst denna vinter och jag har varit tvungen att tvätta håret varje dag för att det inte ska se ut en trasa och det känns inte alls bra. Att få använda mig av denna produkt istället de dagarna håret vara hänger och jag tvättat den dagen innan vore utmärkt.

ANNICA

hej! vill så jätte gärna testa detta då jag har ett riktigt tunnt problem hår......testat d mesta men inte detta,tänk om det skulle bli bra! jippie va glad jag skulle bli.

Emma

Jag skulle vilja vinna det för att ge till min pojkvän. Han använder det i sitt korta hår då han gillar strävheten som blir och att han kan ändra frisyren flera gånger om dagen!

Sara

Jag vill vinna för att se om den här produkten fungerar på mig, mitt hår har en tendens att vilja lägga sig platt hela tiden oavsett vad jag har använt för något.. Volym till mig, tack!

J

Jag skulle gärna vilja vinna en till min syster. Vi är olika som dag och natt, medans jag har torrt och lockigt hår samt mängder av det, har hon lite mindre av den varan som även är rakt och lätt blir fett.Och för vilken medveten 13 åring är inte det en katastrof?

evi ;*

hej, skulle vilja vinna för har testat en annan sorts pudermousse (kan man kalla det så?) men iaf, hade verkligen varit jättekul om jag vann (:

hihi puss!

btw, din blogg är awesome;*

Nelly M.

Jag vill vinna då jag har superplatt hår! Ligger nästan slickat runt ansiktet när jag inte har fixat det något. Skitjobbigt när typ resten av mina vänner har tjockt hår och får volym på engång :o

Vinner jag kanske jag kan få slippa slita på håret med tuperingar, hoppas på tur! :)

Agnes

Hejsan! Jag har rätt tunt hår med inte särskilt mycket volym! Uppsättningar som flätor passar inte mitt hår så bra eftersom De blir så tunna! Men med detta puder kanske jag kan få upp volymen lite så att det ser lite fylligare ut! Detta ska ju också vara bra kvalité så jag hoppas verkligen på att denna gången så går det vägen! :)

God fortsättning

erika

erika

Jag är med och tävlar!

Jag är så trött på att använda hårspray these days, och jag känner att hårsprayen ''förstör'' hela håret.. Det skulle vara kul att testa dust it faktiskt :)

Isabellesmamma

jag vinner gärna för har världens plattaste, tråkigaste och tunnaste hår som jag gärna vill ha lite volym i första utgången efter att jag fick dottern!!

Sanna

I och med att jag bor i en liten by i Osterrike mitt ute i ingenstans dar de enda skonhetsprodukterna man kan fa tag i ar typ tva olika mascaror pa apoteket eller schampoo och balsam i matbutiken sa skulle jag bli superglad om jag vann en av dessa osis da jag har hort att det ska funka jattebra.

Att prova pa olika produkter ar dyrt, men nar man ska betala fraktavgift 'on top of' det vanliga priset sa blir det annu dyrare och hander inte sarskilt ofta tyvarr.

Isabell

Jag borde vinna eftersom mitt hår bokstavligt talat ligger slickat mot huvudet- vad jag än gör haha. Blir tokig! Har provat volume master men inte ens det hjälper. Har axellångt och ganska tunt hår och därför tror jag att Osis passar mig perfekt. Provade nämnligen produkten för något år sen av en kompis, och det var som alla säger- ren magi :) Har även VÄLDIGT dålig ekomomi då jag bara går i skolan så sånnahär produkter får man oftast bara drömma om! Hoppas jag vinner :) Kram!

Hanna ♥

Jag skulle jätte gärna vilja vinna!

Min bästa vän har jätte fint rakt hår,

men hon vill ha volym i det och klagar hela tiden på hennes hår..hon provar alla saker men ingenting fungerar, och jag vet själv att detta fungerar så det vore perfekt att ge det till henne! :)

Igeland

Jag älskar när jag har bra volym i håret, men det håller aldrig för mig med andra produkter. Så nu vill jag testa en ny, och jag tror faktiskt, att denna verkligen funkar!

Nathalie

Jag skulle vilja vinna för mitt hår är så livlöst och slitet..

Ha en bra dag! :)

Alexandra

Kort och gott, mitt hår är världens rakaste, plattaste och lenaste hår = noll volym!

nadja

för att mitt hår är värdelöst och göra volym av då det är så tjockt, testade detta förut och det funkade galant! räddningen av mitt hår =)

Sandra Andersson

Varför jag ska vinna - Jo, Linda.. så här ligger det till.

Jag har under flera år klippt olika frisyrer och bli nöjd men aldrig nöjd med hårprodukterna jag använder.. och fick nyligen höra talas om denna dust it.. Jag har liksom gett upp med att fixa frisyren.. använder keps & just nu mössa precis som jag gör nu idag.. Jag skulle gärna vilja kunna fixa en frisyr, och slippa använda keps + mössa! :D

ellan

Jag vill gärna vara med och tävla!

har sånt otroligt tråkigt hår det bara hänger lite volym med dust it skulle sitta fin fint! :)

peppar peppar :)

Rebecca

Jag borde vinna pga av att jag har jätte tjockt hår, vilket med andra ord är även väldigt tungt! Så det krävs 30 liter hårspray för att hålla volymen, dock inte så snyggt, skulle vara skönt att junna fixa volymen lätt och diskret!

Emma

Hej Linda

Min motivering till att jag bör vinna detta är för att jag absolut älskar denna produkt till mitt platta och livlösa hår. Tråkigt nog blev jag bestulen på min väska för två veckor sen och där i fanns mitt älskade osis. Håller verkligen tummarna att jag vinner ett nytt!Ha en fortsatt bra dag kramar Emma

Emma Lindroos

Skulle vara kul att få reda på om det påriktigt lever upp till namnet '' mirakelpuder'', och lite mera lyx i vardagen skulle ju inte vara fel ;)

Sofia

Jag skulle vilja vinna Dust it för att ge till min bästa kompis. Hon är väldigt missnöjd med sitt tunna, platta hår, men är alldeles för snål för att unna sig såna här saker.

emelie

Ju snyggare man är i ansiktet håret säljer man mer kladdkakor på cafet, så vill gå från ett blont svall som lägger sej efter en timma till att ha puff från morgon till kväll med lite dust it.

YAY! :)

Berry

Har længe gerne ville have det!

Der hvor jeg arbejder, har de en prøve stående på det, og det virker supergodt!

Jeg har pandehår, og det bliver nemt rigtig fedtet. Jeg er nødt til at vaske hår hver dag, for at det ikke skal se fedtet ud, og det slider mit hår - MEGET! Dust It nærmest suger fedtet ud af mit pandehår, så jeg kan gå meget længere uden at vaske hår. Desværre har jeg ingen penge for tiden, har alt for meget at bruge dem på... Fødselsdagsgaver, mobilregning, cykelhandler :( Så jeg har ikke råd til selv at købe Dust It :(

- Berry

Alma

Hej!

Jag skulle vilja vinna för att mitt hår är oerhört platt och det behöver lite volym och de andra produkterna jag har hemma funkar inge bra. Student som man är så har man tyvär inte råd och köpa det just nu eller klippa sig =/

elin

Jag orkar inte fixa mitt hår längre.. det bara hänger ner och är helt slickat..

Min tvilling går på frisör, och då skulle det vara så sjukt bra och ha dust it! då hon kan fixa mitt hår! :-)

FRIDA

Jag skulle vilja vinna för mitt hår ligger slickat och platt alltid!! :( blir tokig på mitt hår och vet inte hur jag ska göra för att få det att bli lite luftigare och få mer volym! så denna vinsten skulle rädda min vardag!!!!

Madde!

Mitt platta hår behöver volym och detta är det BÄSTA jag testat för att få ha volymen kvar hela dagen och även dagen efter. Mitt lager av dust it behövs fyllas på, hoppas jag vinner! :)

Hanna

Jag borde vinna för att jag älskar denna produkt, använder den nästan dagligen och den är guldvärd till mitt annars platta hår!

Amanda

Hejsan hoppsan!

Jag skulle vilja vinna för att där jag bor är den rätt dyr. Har hört från vänner och bekanta att det är skitbra. Min bästis kallar det för "mirakelpuder" vilket jag tror det är, för gosh vad fin hår hon får!

Michaela

Jag borde vinna denna mirakelprodukt eftersom det är så synd om min pojkvän. Stackaren får finna sig i att ljuga som en tok och säga att jag är så söt, fin, snygg osv när jag inte är det. Så lite Osis skulle göra susen eftersom i alla fall skulle kunna se bra ut.

Tova

Jag skulle vilja vinna dust it för att jag vill ha något som ger håret volym och som håller i sig. Samtidigt gillar jag inte hårspray eftersom att håret blir så stelt och inte lent som det annars är :)

josefins

hej! om jag skulle vinna skulle jag ge den till min mamma, för jag råkade tappa bort hennes sån när jag sov över hos en kompis.

lycka till alla som tävlar! :D

elin

Jag skulle så gärna vilja vinna för att vara snällare mot mitt stackars hår. Jag har platt, a-linjeformat hår som är helt omöjligt att få volym i. Om jag inte tuperar sönder det och använder halva hårspraysburken först ;) Mitt hår skulle verkligen må bra av lite omväxling och semester från tupperingskammen, men med min snåla budget så har jag tyvärr inte råd att prova på Osis Dust it. Det skulle vara perfekt att vinna en, och om det fungerar på mig så jag kan lägga pengarna på volympuder istället för hårspray från ICA i framtiden :)

Camilla

Jag vill vinna för det där pudret är riktigt bra i mitt hår, men jag har tyvärr bara fått testat det hos frisören för jag har aldrig råd att köpa ett eget. Så att vinna en ny och få göra sig snygg i håret varje dag vore som en dröm :)

Astrid

Jag skulle vilja vinna för att mitt hår är så tunnt och totalt utan volym. Just dust it tycker jag är bra för att de verkligen håller och håret inte bara lägger sig platt och livlöst ner som de gör av många andra produkter. :)

josefine

Jag vill vinna för att jag har så tråkigt platt hår och försöker alltid få volym ! Men inget funkar för mitt hår !!! Och jag har velat testa osis dust it , men jag hittar de ingenstans :(ps. din blogg är bäst ! :D KRAM !

Malin

Jag skulle vilja vinna osis dust it för att mitt hår alltid lyckas lägga sig ner. Hur jag en tuperar och sprejar så lägger det sig ner på bara en kort tid. Jag har provat dust it förut och vet att det funkar hur bra som helst, mitt hår vill ha volym och det vill stå upp och inte ligga ner som en slickad katt! That's why I want to win! ;D

Emy

Åh, dust it! En lifesaver :D Jag har nog sveriges plattaste hår och skaffade dust it. Tyvärr försvann den spårlöst, utan förklaring, så jag får leva med platt hår, haha.

Carro

personligen tycker jag "torrvaxet" från L'anza är mycket bättre än schwartzkopf

jessica

Jag vill vinna för att när jag plattar mitt hår blir det ingen volym allt i håret.

Försöker allt! Men det blir aldrig bra :(ser ganska sliten ut när håret bara hänger istället för att bli en snygg frisyr!

alexandra | foto

Jag tycker att jag ska få vinna eftersom mitt hår är rikitgt slitet och jag har inte råd att gå till frisören på ett tag, så jag skulle det vara något som får mitt hår att se lite "fräschare" ut så skulle det vara Osist + dust it!Även att jättemånga säger att det är bra, men väldigt dyrt :(

Kram!

Johanna Wogel

Hejsan Linda!

Jag borde vinna en dust it för att jag aldrig har provat det men jag skulle gärna vilja prova det men det är alldeles för dyrt för mitt studiebidrag!

Nina

hej!:) Jag skulle SÅ behöva en osis dust it! Mitt hår är platt och har ingen som helst volym. Jag har testat allt som finns i den lilla stad jag bor i och inget funkar :/ Jag har alltid velat testa på osis dust it eftersom att alla säger att det är så bra men jag har helt enkelt inte hittat någon butik som säljer det! Jag är inte en sån person som beställer från nätet x)pinsamt att erkänna men jag har aldrig gjort det ^^

Mimmi

Jag skulle vilja vinna en Osis Dust it för att det är ett väldigt bra pulver som ger en fantastiskt bra volym! min kompis har volympulvret och tycker att den är väldigt bra. Själv har jag kört på hårspray ett tag men har tröttnat på att håret blir så stelt. Hennes hår blir inte ett dugg stelt och känns precis som det var innan hon hade pulvret i. Därför vill jag vinna Osis Dust it volympulver :)

Nathalie

Jag vill vinna för jag passar mycket bättre i lite fluffigt hår och det är u det dust it är till för :)

Carolina

För att jag tycker att det är den bästa volym produkten som finns till mitt hår =D

Denice

Hej Linda ! Jag har skulle gärna vilja vinna helt enkelt för att jag tycker mitt hår det lixom bara hänger där haha ! ;) Så skulle bli överlycklig om jag vann Osis dust it ! :) Ha det bra Kramar Denice.e

Julia E :D :)

Jag har länge letat efter en produkt som håller. Jag har provat dust it och tycker att det funkar jätte bra ;) MÅNGA PLUS POÄNG TILL DET :)

Isabelle

Jag behöver verkligen den här produkten, det är typ det bästa som hänt mitt hår. Jag kan inte styla håret utan dust it utan att håret blir katastrof och ser väldigt osmickrande ut. Har ju superduperplatt hår och då behöver man de bästa.

Josefin

Jag skulle vilja vinna för att jag har otroligt platt och tungt hår, det är väldigt mjukt och glansigt men det är i princip omöjligt för mig att få någon volym. Jag har testat in systers Dust it och den gör verkligen mirakel, men eftersom min enda inkomst är mitt studiebidrag så blir den för dyr för mig :(

Helin

Hej. Jag borde vinna för att mitt hår är helt platt och har ingen volym alls. Nu när jag går i skolan, så hinner jag inte stå framför spegeln och bråka med mitt hår varje morgon. Den här produkten skulle vara jätte bra för mig. Skulle bli jätte glad om jag vann ;)

Sophia

Jag har oändligt många gånger försökt få volym på mitt hår, genom våffeljärn, spray, tuppera osv.. Det funderar bannemej aaaldrig. Jag har sett detta medel men aldrig fått tummen ur att testa. Fungerar det verkligen, på riktigt? Det vore grymt kul o få testa! =)

Malin

Jag har väldigt tunt hår, skulle bli väldigt

glad om jag fick prova Osis dust it, så mitt

hår hade kunnat få lite volym. :)

jessica

jag skulle vilja vinna för mitt hår är så tråkigt! och det funkar inte med nått så himla tråkigt! vissa dagar har jag stor lust att raka av mej allt :( med dust it skulle de bli mer "liv" i de !!

Ebba

jag vill vinna för att det verkligen vore kul att få pyssla om mitt hår med lite profefesionella saker.

vore super ! :D

Stina

Mitt hår är väldigt platt naturligt, precis som många andras, och jag har haft en billig variant av Dust It ett tag nu, men det finns en nackdel med det, om man har i för mycket kan håret lukta lite bränt.. Så därför skulle jag gärna vilja vinna den äkta varan :)

Håller tummarna :p

Jessica

Hej Linda!Tack för en supersöt blogg! Jag är gärna med och tävlar om detta volympulver. Jag önskade mig ett sådant i julklapp i fjol, men istället fick jag ett saltvattenspray?! Jag kan väl konstatera att det inte fungerar på det sätt jag vill, därför hade jag blivit enormt glad om jag vann detta!Ta hand om dig! Jessica

Linnéa & gänget

Jag vill hemskt gärna delta. Jag har aldrig ägt en riktig hårprodukt förutom hårspray man köper på konsum-affären, så det vore skoj att prova vara med i din utlottning och se om man kanske har turen att vinna denna produkt för att se om det kanske kan få liv i mitt platta hår (det är så platt att det ligger klistrat mot huvudet i princip...) :)

Ha det bra!MVH

Linnéa & gänget

Johanna :)

Jag skulle vilja vinna den så att jag kan ge den till min kompis, själv så brukar jag aldrig fixa fram någon volym till håret eftersom de inte riktigt passar på mig. Men min kompis använder alltid väldigt mycket hårspray, jag försöker få henne att använda lite mindre eftersom hennes hår är väldigt slitet och det sliter på håret ännu mera. Nu vet jag dock inte om den här produkten gör det också, men det känns som om att den åtminstone inte sliter lika mycket (?). Skulle iallafall bli jätte glad om jag vann en så jag kunde ge den till henne :D

Sanna

mitt hemskt platta hår behöver sig en riktig omgång när man ska ut och denna produkt är det enda som biter på håret och verkligen skapar volym.

Jag skulle bli superglad om jag vann !

Catrin

Har alltid fått höra av mamma att jag har sånt platt och rakt hår, så skulle vilja chocka henne med lite volym i skallen =D

matilda

Den har jag alltid velat prova! Jag har haft en annan som bara förstör mitt hår, gör det fett och ingen volym har den heller trots utlovat. Denna däremot verkar så underbar. Det är så tråkigt när håret är så snyggt och piffat hemma, och en tio-minuters promenad till skolan senare så hänger bara håret där, fett, platt och delat och man känner sig som tristaste tjejen på skolan bredvid de naturliga snyggingarna med superduperhår. Kanske kan denna ge mig bättre lycka med stylingen? :)

Karolina

Sist jag klippte mig satte frisören i dust it i mitt hår, och WOW vilken volym jag hade, det höll i sig dagen efter också!

Inget annat fungerar på mitt spikraka, tråkiga hår, tupering lägger sig direkt oavsett hur mycket eller lite hårspray jag har, volumemaster lägger sig efter en timme ungefär (även det testat hos frisör), och de ytterst få gånger jag lockar mitt hår så faller lockarna snabbt som bara attan.

Det vore alltså OTROLIGT roligt att någon gång kunna variera mitt hår lite mer än att bara ha ett diadem ibland.. Speciellt på fest! Inte så roligt att gå med platt tråkigt vardagshår när alla andra har volym och lockar direkt.

Och ja, fattig student som jag är så brukar det helt enkelt inte finnas så många slantar till övers, tyvärr, annars hade jag köpt en dust it själv!

Clara

hej jag skulle så gärna vilja vinna, jag har testat flera volymprodukter men ingenting har funkat till mitt raka och hängiga hår, därför skulle detta sitta som en smäck! :D

Ida

Jag borde vinna därför att: Mitt hår är jättesvårt att få volym i, det lägger sig platt mot skallen så fort man går utanför dörren. Har testat hårspray utan resultat, det gör bara så håret klumpar ihop sig.

ERIKA

Alla älskar vi volym och så även jag, självklart vill även jag testa på detta mirakelpuder!

Ellen

Har kort hår, så stylar det med vax. Dock blir håret fett så snabbt av vaxet, samtidigt som mitt hår inte står speciellt bra upp iallafall.

Min frisör sade att jag hade alldeles för fina hårstrån, så behöver ett väldigt stakt vax.Egentligen gillar jag inte vax då det är så kladdigt och håret blir som sagt fett snabbt.

Fick testa Dust It hos frisören och det var super!

Inget kladd, håret håller sig uppåt och blir inte fett lika snabbt.Så skulle bli mycket tacksam om mitt hår äntligen fick stå upp en hel dag ;)

Marika

Jag jobbar som maskinoperatör och det är väldigt oljigt arbete. Så Dust it hade passat perfekt eftersom det är inte bra att tvätta håret varje dag. Sen har jag aldrig testat torrschampoo men har hört talas om Dust it att det är mycke bra..

Frida Gunnarsson

Har länge vänt och vridigt på "dust it" flaskorna i butikerna. Har dessvärre inte råd att lägga pengar på smink och hårprodukter längre, nu när jag tjänar mindre. Blev helt frälst när jag läste/såg ditt blogg inlägg om "dust it" (http://lindablom.se/2010/may/guide-hur-du-anvander-osis-dust-it.html#comment)! Håller tummar och tår att denna underbara produkt snart blir min! Tack än en gång för super bra sida, du gör ett kanon jobb!

Massa kramar Frida

Louise

Jag vill gärna vinna för att jag testat allt annat som inte funkat till mitt hår och denna prudkuten kan säkert få upp mitt döda hår;) kram!

Jennie

Mitt hår är torrt och platt.

Det är helt livlöst och matt.Jag skulle behöva lite nya produkter,

men de behöver inte ha några goda lukter.Bara lite puder i håret mitt,

så kommer det vara lika fint som ditt!Ett mirakel i en burk liten och röd,

den kommer ge mitt hår så mycket stöd!

Linnea

Jag skulle väldigt gärna vela vinna, dels för att testa om det verkligne är så bra som det verkligen är, har hört mycket gott om det och mitt hår har ingen volym alls och det är så tjockt så det går inte att få volym med det om man tupperar det och har hårspray i. Sedan finns den inte att köpa här där jag bor :(

therese

Mitt hår har äntligen börjat växa ut igen och blivit tjockare, tyvärr så blir det ju nertryckt när håret blir tyngre, så ibland ser jag ut som en slickad katt i håret. Inte alls snyggt, och framförallt inget som man vill se ut som när man går första året på gymnasiet..!Så, jag antar att jag vill vinna för att få lite volym på mitt hår. Den volym som hårspray inte fixar.kram!

Anna Erlandsson

Hej! Eftersom jag förlorade en massa hår efter min graviditet i somras skulle det verkligen passa med nått som ger de små hårstråna som är kvar lite volym! Kramar!

Johanna

jag älskar volymigt hår men man orkar inte touppera det varje morgon. + att jag aldrig provat dust it.

gabriella,

jag vill vara med! jag vill därför att jag har ett väldigt tungt och tjockt hår, det bara ligger platt på huvudet och jag får ingen volym på det. har provat massor med saker men inget funkar och hoppas därför att just detta puder ska funka!

fannyisaksson'

Åh vad jag vill vinna! Älskar verkligen osis produkter och till mitt platta hår vore det toppen med lite volympuder, för inte ens volymtång och tuppering håller mer än 1 timme men med lite osis dust it är chansen större att man iaf håller sig fin en liten stund till :D <3

Jennie

Enkel motivering: Platt & tråkigt hår! Skulle va perfekt! :D

Nathalie

Jag hoppas jag vinner för jag kämpar med att få volym i mitt hår, både genom volym master, hårspray och tupering. Inget funkar! Mitt hår är helt hopplöst, sprayen och tuperingen försvinner ut hur snabbt som helst och håret hänger bara där och ser helt knasigt ut. Håller mina tummar att jag vinner för jag har länge velat testa denna produkten men har det väldigt knapert om pengar.Kram!

Hannah

jag har hört helt fantastiska saker om Osis dust it, men aldrig testat det själv.Nu är jag så sjuukt trött på att tupera upp håret för att få volym varje morgon. Skulle säkert spara minuter med detta mirakeldustit! :) kram

Linda - ndaiL

Har testat det någon gång men aldrig själv köpt det, det blir aldrig av, så att vinna det vore kanon, för jag älskar produkten!

Linda

Mitt hår behöver verkligen volym och det nu! Där har du en bra förklaring :D

Hanna

Jag var precis inne på nelly.com för att se om dom sålde dust it. Min är slut och jag vet inte när jag ska hinna ner på stan för att köpa ny!! :( Har fullt upp & platt frisyr :D Är beroende av denna fantastiska produkt sedan 2 år!

Petra

För att mitt hår just nu är ett hopplöst fall som skulle behöva "styras" upp lite :).

jenny

Med hennes långa tår och alldeles för bångstyriga hår, skulle denne lille grej, hjälpa en väldigt fin tjej!(Till en av mina närmsta vänner som snart fyller år :) )

anna

jag är med, har världens plattaste hår som jämt lägger sig under dagen så skulle vara super att få prova något nytt som kanske funkar bättre!

amanda

enda sen jag testade Osis dust it för första gången kan jag faktiskt inte vara utan det! dust it är det enda som ger volym på mitt barr och ger en schysst frilla! Och det är ju inte sådär jättebilligt så huur nice hade det inte varit att vinna ett! :D

Linda

Jag skulle behöva Osis! Tror det är de enda som kan hjälpa mitt hår att få lite volym =)

Caroline L

Mitt platta tunna hår behöver verkligen VOLYM!

Ser ut som om jag sovit med en hjälm på skallen:)

Har aldrig testat den här typen av produkt, sitter fast i hårspraysträsket av gammal vana. Att ingen frisör tipsat mig om det här är dåligt:(

hanna

Min motivering:

Jag har verkligen platt hår och kan inte tupera det för det åker ner på engång.Det skulle vara kul att prova dust it.

Maria

Jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig har testat denna produkt, men skulle gärna vilja göra det :) Då skulle jag slippa att behöva tvätta håret på nytt så fort håret har blivit platt. Känns ju inte så bra att tvätta det för ofta.

maria.olofsson_@hotmail.com

Sarah

har ett långt tråkigt hår, som skulle behöva få lite volym! :)

Klara

Hej! Jag har funderat på att köpa ett länge, men jag har helt enkelt glömt det :( Jag funderar också på att skaffa en volym tång, men jag har inte pengar till det! Det skulle alltså vara jättekul om jag vann eftersom då skulle jag få testa hur osis dust it och se om jag vill forsätta köpa dom eller om jag ska spara länge till en volym tång :) Dom verkar vara bra tycker jag :D

amanda

wow jag skulle verkligen vilja vinna, skulle hjälpa mig med mitt skithår jättemycket!! mitt hår hänger, platt fall, varenda dag. för att få bukt på det måste jag sätta upp det i en tofs ... tråkigt men sant. skulle så gärna vilja vinna!! bara få vara skitsnygg i håret!hoppas jag vinner ! kram

care69

Jag är gärna med!

Jag har så platt hår att om du googlar på platt hår så kommer det garanterat upp en bild på MIG!

Jag är tveksam till att denna produkt fungerar på mig men jag är absolut villig att testa för att bevisa motsatsen.Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/01/16-jan-vinn-osis-dust-it.html

Elisabeth

Jag skulle vinna för att jag inte kan få volym i mitt hår hur jag än gör. Jag har alldeles för tungt hår och hur mycket jag än tupperar och sprayar så lägger det sig efter tio minuter. Skulle verkligen vilja testa om det här funkar för mig!

Frida

Jag är i desperat behov av volym! Jag har lite självfall oså, och varje morgon blåser jag håret med hårblås, med tratt. För att då få lite volym. Det blir bra i typ 20 minuter, men sen bara dör håret, och ligger slickat hela dagen.. Har testat tusen olika volymshampos och tuperat rötterna i håret, men inget funkar! Skulle bli superglad om jag fick vinna!

Sandra M

For jag vill inte bli osis pa alla andra som vinner. Osis - dust it ar precis pa pricken vad mitt har behover. Skulle minst sagt lysa upp min vardag att vinna en tavling som denna.

Senna

jag skulle vilja vinna av en enkel anledning: har alltid velat testa men är för snål för att köpa.som student måste man prioritera sina köp, och jag har alltid velat testa denna mirakulösa produkt. jag vill få volym i håret utan att behöva tupera och spraya som en galning (mitt hår lägger sig ändå efter 20 min). dessutom så har jag hört att den dämpar den "flottiga" looken i otvättat hår? ibland är jag för lat för att tvätta håret och då hade denna varit peeeerfa! (hade faktiskt behövt den idag, haha). hade varit riktigt jävla (ursäkta franskan) kul om jag vann en!! :)

Maja

skulle gärna vilja vinna för mitt hår är helt otroligt!

efter att jag har provat med hårspray och tuppering och inte fått mycket volym, önskade jag mig en volumaster i julklapp, som jag sedan fick, då jag hoppades på att få volym. men resultatet blev inte heller lyckat, då jag har så tunt hår, så man ser vågorna som inte går att dölja med så lite hår jag har.

Nu hoppas jag att jag kanske skulle kunna få en osis dust it, som kanske skulle kunna fungera på mitt hår.. :)

Saga

ooh, 16 januari är ju min födelsedag :D skulle vara grymt om man fick en osis dust it i födelsedags present! :D jag som har så tunt hår ;) skulle vara grymt kul om man kunde få en lite snyggare frissa med mer volym :D

Jennifer

Jag känner mig jättetråkig vardagligen när jag går runt med mitt platta och livlösa hår. Nu har jag dock bestämt mig för att detta ska förändras och har därför nyss bytt färg och näst på tur står en klippning!

Därför skulle denna vinst sitta fint, något som piggar upp min trista frisyr!

Kram.

Marie Frändén

Vill vinna pga att då jag nu är i klimakteriet får jag ingen ordning vare sig på håret eller hormonerna

johanna

är det någonting som jag behöver så är det dust it. Jag har typiskt "nordiskt" hår som sitter slickat mot facet. Jag behöver volym... jag har provat dust it innan och är kanon nöjd, men nu har den tagit slut...Anna

Jag vill vinna av den enkla anledningen till att jag är en fattig student som kämpar med plugg hela dagarna och knappt har tid att ta hand om mig själv. Att sedan min ekonomi som student är kärv är väl inte en nyhet. Jag har ganska fint hår och är väldigt nöjd med det på många sätt och vis MEN det blir fett direkt och då har jag fått för mig att om jag hade dust it skulle jag kunna trolla bort det feta så att det ser fräscht ut utan att behöva tvätta det var dag. Jag vill vinna för att jag vill unna mig själv detta. Helt egoistiskt men ibland måste man få vara det!

Susanne

Hejsan!Jag har halvlångt vågigt hår och tjockt!!!!!!

I och med att det är så tjockt blir det tungt och platt, så hoppas jag får testa DUST IT och se förändringen över en natt!

tess

Mitt hår ligger bara platt å fult utan denna produkt och tråkigt nog har jag inte haft råd att köpa en ny på jätte länge då pengar bara går till renovering :) så skulle vara kul å vinna så håret får lite volym igen :P

Annelie

Jag vill vinna för jag har inte testat den här produkten med har hört mycket bra om den från alla möjliga håll så jag vill gärna testa.

Elin

När jag klippte stylade min frisör mig med dust it. Håret kändes fräscht och inte sådär fett och smutsigt som det kan kännas efter man använt massa hårspray eller hårvax. Tyvärr har jag inte ekonomi för att skämma bort mig själv eller mitt hår med en sådan underbar produkt som dust it. Därför ger jag det här en chans och hoppas på att jag kanske vinner :)

Liselotte

Hej! Vill gärna vinna för jag har så tunna och mjuka hårstrån som bara vill ligga platt fall, behöver verkligen lite pulver som lyfter håret! Liselotte

ida

jag skulle vilja vinna för mitt hår är helt enkelt OMÖJLIGT med hårspray, mousse och liknande. min kompis hade dust it och när jag fick testa det så blev jag helt förälskad. håret fick verkligen volym som höll sig också och det kändes skönt. annars brukar jag få tupera och spraya massor men så lägger sig mitt hår efter en stund i alla fall, det är jäkligt tråkigt!

Johanna

Jag blev arbetslös för ett tag sen, samtidigt planerar vi bröllop, och det är inte billigt.

Jag har helt enkelt inte råd att unna mig den vardagslyxen jag önskar jag kunde. Och vardagslyx för mig är att håret ska vara fint och frächt!! Det gör mig glad!

Sofia

jag har letat och letat efter den här produkten för att jag verkligen skulle vilja prova den och se om den fungerar så bra som det står överallt på internet. men jag har aldrig hittat den någonstans, så detta skulle vara ett utmärkt tillfälle att få tag i en.

AC

Herregud så många kommentarer. Det här känns chanslöst men men... Here it goes.Jag har tunnt, kort(are än jag vill ha), livlöst och platt hår. Hur kul låter det?

Dessutom är det knapert på kontot då jag går på mammapeng.

Så självklart skulle jag bli überlycklig om jag vann!

Lite fluff skulle jag inte tacka nej till! =)

Thanx!

Babich!

Jag vill vinna denna för att mitt hår har ingen volym alls. Har prövat det mest, tupera vid hårbotten, volymshampo. Men denna har jag prövat en gång och det funkade de. Har velat köpa med det är alltid något annat som jag behöver.

kajsa Nilsson

mitt hår har absolut ingen volym, Och jag plattar så gott som mitt hår dagligen, tröt på det raka liggande håret, så Dust It skulle vara till stor nytta till mej;)

helene ljungberg

mitt hår är såå platt efter att ha haft rastaflätor en längre period kanske dust it kunde hjlpa???

arreeeeh

Mitt hår är verkligen statiskt. Det går knappast att göra frisyrer:S apprå på mitt tjocka hår, så går det endå inte att göra ett fint svall.

Har testat alla produkter, bortsett denna. Därför skulle jag gärna velat vinna :) kram

Olivia

Jag vill vinna därför att mitt hår alltid är lika platt, tråkigt och livlöst - särskilt nu under vinterhalvåret. Har aldrig testat denna produkt men är sååå nyfiken på det. Skulle vara guld värt att ha hemma.Vill bara säga tack för en himla mysig blogg och bra hårtips!

Maria

Hej!

Jag önskade mig detta i julklapp men min mamma har inte råd med julklappar för över 100 kr eftersom min pappa som försörjde oss gick bort i somras av cancer :( Därför skulle detta vara en jättefin försenad julklapp.

MODE MED MILNE

Har kort och sagt ingen volym... och jag är fattig. vill vinna. men jag får hålla mina tummar nu när det är så många som komenterad!KRAMAR FRÅN DEJE, VÄRMLAND! Heja Linda ;)

Sandra

Jag har typiskt svenskt blondt och tunt hår. Det är inte så kul att gå runt och ha platt och tråkigt hår, men jag vill inte tupera eftersom att det sliter så mycket.

Ja, den här produkten skulle vara jättebra för mig!

Therese - Colins mamma

Jag hoppas på tur i denna tävling! Jag har ett platt hår som verkligen är i behov av lite volym och det vore roligt att få testa något nytt.

Sandra

Mitt hår är så volymlöst att det inte är sant! Försöker våffla de med volume master men det blir inte samma sak som med osis dust it.

Jag har alltid velat ha en sådan. Men jag har aldrig fått tummen ur röven att köpa en, jag önskade mig även en sån i julklapp men det fick jag inte :(Så nu håller jag tummarna ppå att jag kanske kan vinna en sådan :)

sandraholmskog@hotmail.com

Elin

Jag har länge funderat på att testa detta men aldrig riktigt kommit till skott.

Har tjockt hår som tynger ner, blir platt och känns allmänt tråkigt. Förut var det andra bullar.. volym till tusen! Då behövde jag aldrig bry mig om att göra någonting men nu liksom bara hänger det. Så denna vinst kanske ger mig en trogen kompis! ;)

ida

Jag vill vinna osis dust it,för att jag älskar att hålla på med mitt hår.Jag har typiskt noriskt hår.Blond med ingen volym.Förut försökte jag tupera håret men det sliter mycket,sen skulle det vara roligt att å vinna någon gång också.

Tua

Hej Linda!Min syster är helt beroende av osis dustit!

Hon skulle ha köpt de när hon åkte till Ullared med tyvärr blev hon sjuk.Nu hoppas jag att jag kan vinna dett till min syster :) Hon är världens bästa syster och hjälper alltid till, hon pluggar och jobbar helger.

Jag skulle vara så glad om jag kunde få glädja min fina syster med en present som jag egentligen inte har råd med själv.tusen kramar, tack för en fin blogg.

loret

jag borde verkligen vinna detta. mitt hår är helt livlöst och väldigt så slitet så bätte ha stort hår än bara slitet!

Andrea

Mitt hår och jag är ständigt ovänner, det vill aldrig som jag vill och bråkar med mig och har ingen volym alls, hur jag än klipper det. Senast hade frisören dock i en märklig liten produkt - det var dust it! Jag var en helt annan människa när jag kom ut därifrån och min dotter stod och stirrade på mig länge. Så skulle jag vilja se ut alltid, jag skulle känna mig riktigt lyckligt lottad och lite extra snygg om jag fick möjligheten att vinna en av de där små mirakelburkarna, vardagslyx i sin mest perfekta form!Jag länkar också, http://frusvensson.webblogg.se/oppen/2011/january/jag-tavlar-hos-lily-frisor-design-om-en-d.html, och hoppas det ger ett litet plus i kanten, jag vill, vill, vill vinna! :D

hanna

jag har helt extreeemt tjocka hårstrån, då menar jag verkligen extremt.

kan vara bra ibland, men när det gäller att få till volym i hårt är det INTE bra, för hårstråna är så tunga och tynger ner och lägger sig helt platt vid huvudet, vad jag än använder för hår, eller volymspray... har hört att den produkten ska vara helt sjukt bra? ;))

Amy

Skulle va superkul att vinna! Jag har testat det innan och det funkar super för mitt annars, spikraka och platta hår, orkar aldrig tupera själv om mornarna.. har inte tid till det helt enkelt, så skulle verkligen uppskattas! tack för en bra och mysig blogg :)

Victoria

Varför jag vill vinna är för att jag är i stort behov av den där produkten. Det är rätt så svårt att få volym i mitt hår eftersom det är långt, spikrakt och tunt. Det blir rätt så tråkigt att jag alltid har det utsläppt varje dag. Jag har heller inte tid att sitta och locka/våffla håret eller göra olika frisyrer varje dag innan skolan börjar. Skulle jättegärna vilja vinna dustit ^^

Amanda

Jag borde vinna för att inte ens otaliga tuperingar och tonvis med spray håller mitt platta hår uppe :)Med Dust-It håller det åtminstone en halv dag

Annelie

Enkelt.. Mitt hår är fruktansvärt tunt, och... platt. Har liksom volym nertill på håret, men inte i botten. Det spelar ingen roll om jag sprayar, formar med plattång, använder volumaster eller något. Därför är jag nyfiken på denna mirakelproduk för att se om den pallar med mitt hår! :)

Ella

Hej! Jag är ny här på bloggen och skulle jättegärna vilja vinna en osis dustit! Mitt hår har ingen volym alls, det hjälper inte ens med hårspray.

Kram!

Sara

jag vill vinna för att jag har väldigt långt hår så tupperar jag lägger det sig nästan med en gång för att det blir för tungt gissar jag på. och jag tycker det är så fint att ha lite volym i håret, speciellt när man har långt rakt hår som bara hänger. :)

elin :)

Varför jag vill vinna är för att mitt hår är väldigt svårt att få volym i mitt hår! ;/Har tänkt köpa detta volympuder väldigt länge, men har inte haft råd att köpa, för jag har köpt andra saker som jag nu nästan ångrar.

Så det skulle verkligen uppskattas! ;)

Emelie

Har redan provat den här produkten och den är ta mig fan något extra. Trodde aldrig att den faktiskt funkade. Det så kallade 'mirakelpulvret'. Mitt tunna platta hår fick sig världens lyft! Något jag så länge strävat efter, det tar sin lilla tid att fixa. Men resultatet är kanon! Tog slut på den riktigt fort faktiskt, skulle behöva en ny ;)

Ajaje

Jag bör vinna eftersom mitt hår ligger alltid platt vid huvudet. Jag har tjockt hår som tynger ner det och även fast jag nyligen klippte ca 15(!) cm av och fick det uppklippt, hjälpte det inte :( Jag vill heller inte tupera eftersom det sliter för mycket på håret och det brukar inte hålla hela dagen. Det skulle vara jätteroligt att vinna och då skulle jag kanske kunna ha långt hår igen ;)

Åsa

Jaaaag borde vinna för att mitt har precis tagit slut!!! :P älskar dust it! får väldigt platt hår "ovanpå huvet" där de är rätt tjockt så skulle va perfekt med en till liten burk så kan jag lägga pengarna på fotinlägg istället! :)

Anja - 17 & mamma!

Jag skulle vilja vinna Dust it eftersom mitt hår är fullständigt kaos efter en lång graviditet, och det är helt trött och är jättesvårt att få nån volym alls i det. Dust it skulle hjälpa mig otroligt mycket. :)

Vendela

Jag vill vinna för att jag har så otroligt svårt att få volym i mitt hår. Dessutom har jag som nyårslöfte att ta hand om mitt hår bättre och skulle då behöva något som gör att man inte behöver tvätta håret lika ofta, vilket jag har hört att den här hjälper till med. Har aldrig ägt denna produkten själv, men några vänner till mig har tipsat om den så jag skulle bli jätteglad om jag vann och fick testa den :)

Linda Larsson

Jag vill vinna för att jag vill att mitt livlösa hår ska få volym och kunna leva till liv igen.

Sofie

För att det skulle vara den perfekta födelsedagspresenten för mig (14jan) och mitt trasselsudd till hår. Jag får inte ha hårspray på jobbet, eftersom det doftar för mycket och jobbar i ett vårdyrke. Därför skulle det vara perfekt att ge håret volym på annat sätt, exempelvis med underbara dust it!

Ellen Martinsson

Skulle vara jätteroligt att vinna! Särskilt nu i vintertider när håret är som gräsligast, tappar hår som jag vet inte vad!Återigen tack för en bra blogg härliga du!

Kram :)ellenmartinsson_@hotmail.com

ellen

jag är bara med för att jag tycker det är sjukt kul med tävlingar! :) läster din blogg varje dag, så varför inte vara med nu? ;) men det skulle vara toppen att vinna faktist! har aldrig provat den produkten så varför inte? :) kraam!

emilie

Min motivering; mitt hår är långt, platt, tråkigt och livlöst. Skulle bli väldigt glad om jag hade turen att bli en av vinnarna utav lite mirakelpuder :)håller tummarna!

Hanna

Har alltid undrat vad Dust It är. Fick låna lite av min kompis när hon fixade sitt hår en gång, tyckte de var ett mirakel vad den kunde göra med håret. Jag har testat det en gång och det var den gången. ASGRYMT! men aldrig tagit mig turen att köpa mig något, skulle verkligen behövas för en tjej med tunt hår som mig! VILL VINNA VOLYMEN :D

Erika

Behöver jag säga annat än småbarnsmamma med ångest som slitit håret till fördärv? :P

Alva

Jag har typiskt fint svenskt hår som är tunt, spikrakt och där med absolut ingen volym! Det är svårt att tupera mitt hår (det åker ur på en gång) så Osis skulle vara perfekt för mig! Jag utbildar mig till stylist och älskar att pyssla med utseende!

ellen

För att min pojkvän insåg för några veckor sedan att det inte var så töntigt som han sa innan och innan jag knappt hann blinka var den slut. Jag skulle bli super glad ifall jag vann en ny som jag hädanefter kommer få gömma undan :)

emelie

Jag har nästan en meter långt hår och det är inte lätt att få volym i det så att det håller hela dagen, isåfall behövs en grym produkt som denna!!

Lena N

Jag har det plattaste håret men väldigt tjockt och skulle behöva en super produkt som dust it..har hört mycket gott om denna men inte testat så jag skulle bli överlycklig att få vinna denna goding :)

Kim - mamma till Bo

Tänk om jag vann denna produkt!

Det skulle vara som en gudagåva till mitt hår som efter en tuff graviditet och ett halvår av amning förlorat alltifrån tjocklek till volym. Jag föröker dagligen med allt för att få håret till liv, men när varken kammen eller hårsprayen hjälper behöver man ett mirakel mitt i sorgen.

natalie

Har jättesvårt att få volym i mitt hår så det ligger nästan alltid helt platt! Och mitt huvud ser ut som ett riktigt ägg då, haha, inte så kul. Har inte hittat nån hårspray som passar heller. Har testat den här en gång och den funkade faktist bra tycker jag, men tycker dock den är lite för dyr att köpa. Skulle bli riktigt glad om jag vann :)

Anna L

Jag har hår som är ostyrigt, med många tunna hårstrån. Är svårt att få någon ordning på det och efter bara en halvtimme så är det platt och trist igen, hur mycket jag än kämpar med det innan. därför hoppas jag att denna ska kunna hjälpa mig - har hört så mycket positivt om den.Tog mig friheten att tipsa om tävlingen http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/01/dust-it_12.html

Josefine - mamma till Hugo

Jag vill vinna den för att ge till min mamma. Hon har verkligen ställt upp för mig och hon använder denna dagligen.

Linda

För det första är detta min absoluta favoritprodukt i stylingväg för håret!För det andra, tog min brutalt snabbt slut här i veckan (har en till men den är snart tom). jag och min 3åriga dotter var nämligen iväg på en liten resa upp till norrland för att hälsa på en vän till mig och hennes lika gamla dotter som min. En dag hade dom lite tråkigt, hittade min neccissär och smörjde in hela min resväska med balsam och topade sen det hela med så gott som en helt ny dust-it burk. Så ja, är jag inte värd en ny när jag har en sådan liten bråkstake till dotter? ;)

Jennie

Jag vill verkligen vinna den här pga att jag som arbetslös inte kan prioritera sånna saker jag egentligen vill ha! Jag har länge varit sugen på att köpa en "burk" men eftersom den är rätt så dyr och så liten har jag inte velat lägga pengar på den utefall den inte skulle funka. Men jag vill verkligen ha den eftersom jag har sjukt platt och livlöst hår och efter för många blekningar är jag rädd för att jag ska tappa håret om jag använder volymtång, så jag VILL VERKLIGEN vinna denna :D

Anonym

Mitt hår blir helt volymlöst när jag har plattat det. Vill inte ha mitt vanliga ruffs. Men jag vill ju ha volym på det åtminstonde. Så därför borde jag vinna. :P

Denise

Jag är väll ingen mer speciell än dom andra som har kommenterat. Men jag vill vinna för att mitt hår är livlöst. Det hänger platt och det ser bara fult ut. Jag kallar mitt hår för bad hearday 24/7. Jag vill platta mitt hår men det är då det ser så platt och det bara hänger där. Eftersom det bara ser fult ut så är det finare med en häst svans i håret. Inte något jag gillar nu när det är vinter eftersom man då fryser om öronen när inte håret hänger över. Snoddarna har blivit en del av mig och jag hatar det. Jag vill ha volym! men dock har jag inte råd med en massa dyra produkter. :) Hoppas du bara får upp ögonen på min kommentar. Kramar.

Amanda

Jag vill vinna föra att mitt hår är hopplöst, det enda som funkar är just osis pulvret och jag bor "ute på landet" och lär åka långt för att få tag i det! Därför vill jag vinna denna grymma produkt :) kram

Ida

Vad jag än gör med mitt hår så håller volymen max 15min. det enda som har funkat är dust it.Nu står bröllop på schemat så varje öre som blir över sparas till det = jag kommer va platt i skallen i 6mån nu.så vore toppen om man lyckades vinna :-)

Malin

Jag har en kort frisyr med längre lugg och mitt hår vill inte alls hålla volym vad man än gör med det. det blir platt direkt oavsett. och dustit är otroligt bra till korta hår och ger så bra volym, så jag skulle bli väldigt glad ifall jag skulla vinna :)

Malin

Jag vill jättegärna vinna för att jag har mycket hår fast det är väldigt tunnt(har min frisör sagt) och inget hjälper att få volym i det. Och platt hår passar inte heller till min ansiktsform så måste ha volym i det. Har även sett denna produkt men det är lite för dyrt för mig, men att vinna skulle vara helt fantastiskt. Så därför vill jag jättegärna vinna :)

Kinn

Jag skulle vilja vinna en dust it så jag kan ge den till min kompis som jag bor med så hon låter min vara! :P

Elin

Hej!För arr mitt hår är rakt och tråkigt.. Tycker inte om tuppermixet det ser så konstigt ut! Min kompis mamma är friösr och använder sånt på min kompis, och det blir jättestor skillnad! :)

hihi!

Monica

Jag vill gärna vinna det tycker jag förtjänar o vinna lite lyx till mitt hår när man är gravid:)

Vicktoria

3 av 5 dagar i skolan har jag mössa på mig för jag har så platt hår vid hårbotten. Resten av dagarna har jag hästsvans. Det är vid väldigt få tillfällen man kan få sig mig med lössläppt hår.Ibland ber lärarna mig att ta av mig mössan så då sitter jag där och får fluffa upp håret 10 gånger per lektion. Varje vinter händer detsamma, mitt hår blir plötsligt livlöst och utan volym. På sommaren är mitt hår fint och friskt men det känns som det är jätte långt tid kvar så hjälp mig härda ut genom att ge mig en Dust it! Vet att det kommer göra susen i denna vintertid. :)

Lovisa Granath

För att jag just var galen nog att klippa av mig mitt långa hår och skaffa mig en ny rolig frilla. En frisyr som kräver mer styling än hårspray. Hmm lite Dust it är precis vad mitt barr behöver ;D

Mickan

Jag vill vinna för mitt hår känns så platt och trist. Jag kan dessutom nästan aldrig få luggen att hålla sig där jag vill ha den. Kanske OSIS vill hjälpa mig med det. :)

erika

Jag försöker verkligen fluffa upp mitt hår. men de "trillar ner" efter bara en liten stund. Detta skulle göra mirakel tror jag.

Amanda

Jag skulle vilja vinna för att mitt hår är en katastrof. Mitt hår är platt jämt nämnligen och jag har en volym master och tuperar det, det håller inte ens en dag. Jätte pinsamt tycker jag. Har långt hår så skulle vilja ha volym i mitt hår.

Danielle Hansevall

Det är många som ofta påpekar att mitt hår är alldeles för platt upptill och jag kan inget annat än att hålla med. Jag har verkligen försökt med allt för att få volym - Hårspray, hårtorken, tupera m.m. men inget verkar funka.. Jag letar därför efter något som verkligen funkar men just nu har jag inte pengar till att köpa en produkt.. när jag sedan såg din tävling så tänkte jag - ja men varför inte? Det är sällan man får chans till att vinna något man verkligen skulle behöva.Jag håller nu tummarna på att jag blir en av de lyckliga vinnarna, det skulle verkligen betdya jätte mycket och kanske till och med lösa mitt problem :).kram Danielle

Lisa

jag har väldigt livlöst och platt hår. använder volumaster för att få upp håret, men det sliter så otroligt mycket på håret. och då jag väldigt lätt får fett hår (vilket jag har fått från min pappa) måste jag tvätta och fixa om håret minst 5 gånger i veckan. tror dust it skulle vara ett bättre alternativ än att bränna sönder håret hela tiden. Inget annat än volumaster fungerar för mig.. hårspray, tupering, mousse, thickeninglotion eller vad som helst. har testat så mycket olika produkter och tekniker men nästan inget funkar :(

verkligen kul att det finns såna här tävlingar :)

Malin - Sån e jag!

Har precis skaffat en ny frisyr, både klippt mig ganska mycket och färgat håret och behöver få upp volymen endel. Hade en Dust it men den åkte i golvet så nästan hela tömdes :/

cissi

För att mitt hår alltid, alltid, lägger sig platt senast en timme efter att jag slutat "piffa" till det och för att jag inte riktigt har pengarna att lägga på OSIS själv just nu!Tack!Cecilia (ceciliac@live.se)

Johanna

mitt plata tråkiga hår behöver all hjälp det kan få, Verkligen!

Emma

Jag vill också inse storheten med dust it. Har aldrig ens provat men alla mina kompisar rekommenderar den. Har inte känt att jag behöver mer volym än vad jag redan har. Men nu när jag har håret på utväxt (nångång ska det ju bli långt och jämnlångt) och etapperna försvinner mer och mer gör volymen det också. Så därför vore det roligt att prova den här produkten, är riktigt nyfiken. Behöver jag nämna att jag är en fattig student? Att vinna en dust it skulle göra min vecka! :) Kram!

Inger

Önskar att jag vann just för att jag inte har varken råd eller tid att kunna skämma bort mig med styling produkter, på grund av att jag har en liten pojk på snart två år. Enda gångerna jag verkligen fixar till mig ordentligt är varannan helg..

Nicole

Jag skulle verkligen vilja vinna den här! Använder löshår tills mitt hår vuxit ut (cellgifter) och det sliter så otrooooooligt mkt att tuppera där clipsen ska sitta varje dag, testade en kompis dust it och behövde bara gnugga in lite produkt och sen klämma dit fästet!Skulle bli otroligt glad om jag vann, aldrig vunnit något i hela mitt liv!!btw, jag älskar din blogg aovsett vad, keep on going söta tjej!

Jenny

Jag skulle vilja vinna denna produkt för jag vet hur bra den verkligen är o hur snabbt de går att få till håret fint då jag har ganska tunt o "glatt" hår som är svårt att få lyft i. Samt att jag är gravid o håret verkligen tagit skada..Sandra

Jag skulle gäärna vela ha en sådan. Men ärligt talat så pallar jag inte sitta och skriva värsta motivationen. Vinner jag så vinner jag och om inte, better luck next time! Men det skulle verkligen behövas! =) Kram på dig.

Linda

Är en mamma på 32 år som just klippt av mig håret i en trendig frisyr. Problemet är att jag inte lyckas styla det lika bra som min frisör.

Har hört att denna produkt ska göra underverk med håret, så därför vill jag hemskt gärna ta chansen att vinna i din tävling!

Jenny

Jag vill vinna för att jag tappade min i toaletten och har inte råd att köpa en ny nu.bästa produkten för mig.

Amanda

mitt hår ser alltid ut som en ångvält har kört över det. jag får verkligen aldrig till volym. haha

Jonna

Åh jag skulle jättegärna vilja vinna just för att jag har testat det några gånger och älskar det! Dock är jag en fattig student med en dyr hobby(foto) så mina pengar går till annat, därför har jag sällan råd att köpa en ny. Har inte haft någon ny på ett tag och saknar det verkligen.Det passar väldigt bra för mig också just för att jag har tjockt och "tungt" hår eller vad man ska säga, svårt att få volymen att hålla men med just dust it funkar det faktiskt! Underbar produkt :)

Johanna

jag tycker att jag borde vinna för att jag hade ett dust-it och det försvann... Sen köpte jag ett nytt och nu har det liksom blivit till småbollar, det är alltså inget pulver längre;s jättekonstigt.. Skulle iaf behöva ett nytt och när man bara har 1050kr i studiebidrag är dust-it ingenting som man vill lägga sin pengar på i onödan...

Suz

Hej! Det skulle vara jätte roligt om man vann detta då jag äntligen kan känna mig fin för en gång skull och kunna fixa till sig någon gång. Då jag nyss har flyttat hemifrån har mina pengar (CSN-bidraget) endast gått till att köpa saker till studier (dyra kurslitteraturer, anteckningsblock etc) och till lägenheten. Det är dyrt när man pluggar vidare på högskola och det skulle vara kul att få vinna en liten stylingprodukt.

Frida

Jag vill vinna det därför att jag har väldigt väldigt tunt hår, då menar jag verkligen väldigt tunt. Så tunt att jag måste använda löshår för att det ska bli tjockare. Eftersom jag blonderat mitt hår sen jag gick i 3:an (det är ju några år sen) är mitt hår inte som det ska. & eftersom det är så tunt så blir det lätt slitet och frissigt. Jag försöker att inte platta håret så ofta för att det inte ska skadas men i och med att jag MÅSTE ha löshår i för att mitt hår ska se tjockare ut så måste jag. Vilket sliter ännu mera på håret. Och jag kan inte heller sluta med löshåret eftersom jag ser ut som en golvmopp då. Mitt hår ligger typ slickat på huvudet vilket är fruktansvärt ful & vad jag än gör så lägger det sig så igen. Därför skulle det vara kul att vinna dust it eftersom jag hört att alla säger att det är väldigt bra och håller länge. tyvärr har jag inte råd att in förskaffa mig ett själv med tanke på att jag går i skolan och pengar växer ju inte på träd =)

mia

Jag har aldrig haft någon riktig volym i mitt hår. Det har alltid varit någorlunda platt och livlöst, vilket jag faktiskt aldrig riktigt stört mig på. Men efter att jag nyligen gjort en brazilianblowout på mitt hår så är det som dött! Verkligen 0 volym!

Har aldrig prövat dust it men har hört att det funkar kanon bra!

Skulle bli super glad om jag fick vinna!

Kram

mikaela wahlström

jag skulle vilja vinna för att min hår är platt och tunt.

Och jag måste hålla på och tuperar de och använder b.la volumaster med den sliter så enromt på håret för att ja använder den varje dag.

så detta vore en bra sak för mej så jag inte behöver slita så mycket mer på håret..

Linda

Mitt hår har alltid varit jobbigt att fixa, varje gång jag tupperat och försökt få upp volymen i håret så har det aldrig varat länge.. så fick jag testa Dust it en gång och det funkade verkligen bra och volymen håll hela kvällen!

emma lindgren

Jag skulle behöva någon mirakelprodukt som ger naturlig volym för mitt hår och eftersom jag är arbetslös kan jag inte unna mig allt jag önskar mig =/

Isabelle

Jag har testat Dust It hos min kompis och tyckte det funkade jättebra! :D Plötsligt blir håret uppiggande och finare på ett kvick. Skulle vara skönt med fem minuter längre i sängen varje morgon... Haha :D

Linnéa

Har önskat denna dust i i 2 år nu, men mina föräldrar är inte så uppdaterade precis så jag får aldrig det:(Så det skulle vara super att äntligen få det!

Mimmi

Jag har provat produkten en gång och oj oj vilken skillnad det blev! Jag skulle vilja vinna eftersom att jag är ung och tjänar inga egna pengar och har då inte råd att köpa dyrare hårprodukter eller liknande.

johanna

Jag har världens rakaste hår, utan den minsta antydan till fall, det är nästintill omöjligt att uppnå någon volym och jag har hört så himla mycket bra om dust it så jag skulle gärna vilja pröva den

Linda

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en Osis Dust It eftersom mitt hår är så himmlans svårt att få någon volym på! Det är totalt omöjligt. Skulle bli så grymt glad.

Sandra - mamma till Molly

Skulle vara roligt att få lite mer liv i håret. Mitt hår är vanligtvis väldigt tungt och har svårt att få volym på det. Hoppas jag vinner detta så jag kan få prova om det funkar på mitt hår! :)

/Sandra

lisa g

jag skulle verkligen vilja vinna en sånhär, har önskat mig en sån i evigheter! Mitt hår är en k-atastrof! Ingen volym överhuvudtaget, mår så dåligt när det bara hänger rätt ner och ser tråkigt ut... Osis dust it skulle göra en himla stor skillnad, jag skulle må mycket bättre med lite pulver i mitt hår!

Anneli

Med lite proffsigt puder fixar man volymen lätt

För platt hår finns det bara ett enda sätt

Det vore en dröm för mitt hår minsann

Om jag en Dust it från Osis vann!

Beccih

Jag försöker ständigt motivera mig till att "fixa" håret.. men det är svårt trötta mornar och det är lätt att sätta upp håret i en knut.

Denna produkt ger mitt hål volym vilket gör att det ser snyggt ut nedsläppt trotts att jag inte lagt många minuter på det..

Prdokuten börjar ta slut och det skulle därför passa perfekt att vinna en ny här i din blogg.

Trevlig helg!

/Rebecca

evelina

Åh vilken bra tävling!Jag borde vinna en av dessa underbara!

Här kommer min motivering till just varför:Jo, det är så att jag har väldigt svårt att få bra volym på mitt hår och att få det hållbart. (jag har typiskt skandinaviskt hår med tunna hårsprån!)Jag har testat detta en gång (låna av från mamma) och det blev sådan otrolig skilland! Denna produkt och björn axén är oslagbart! och det höll hela dagen och kvällen!

Så därför borde jag vinna :)Nu håller jag alla tummar och tår!

Kram Evelina

Amanda

Jag tycker att jag borde vinna eftersom att mitt hår inte äger någon form av volym. Jag har ju hört att volympuder skulle vara sååå bra, men det har aldrig blivit av att jag provat. Skulle iaf va skoj att prova om det verkligen funkar :)

Kramis^^

Linda Eriksson

Jag skulle gärna vilja volym ha

men har aldrig riktigt hittat något att föredra

Om jag osis dust it vann

skulle en dröm bli sann

Med den volym jag skulle få

skulle jag inte skämmas för ett ända hårstrå

Din blogg är verkligen bäst

och du skulle göra mitt liv till en fest

Min hjälte skulle inte vara någon Melinda

utan du Linda!

Emelie

Jag har aldrig någonsin provat denna, istortsett alltid prioriterat bort frisören på grund av pengar. Allid har de dykt upp nått annat som jag fått ta itu med i första hand och lägga pengar på. Jag vet att mitt hår skulle behöva riktligt med vård och en rejäl produkt som verkligen fungerar skulle vara snällt att få :) Har knappt hårprodukter hemma så skulle vara kul att med någonting börja få samla. Denna produkt skulle göra mig otroligt glad, det skulle helt enkelt göra min dag! Jag har faktiskt hört att den produkten ska vara riktigt bra! Så det är den jag verkligen vill ha!

EllenOtendal

Jag är en vanlig svensk blåögd blondin

och i mitt vanliga hår känner jag mig aldrig speciellt fin

Jag bryr mig mycket om hur jag ser ut

vill gärna ha snygga kläder och inte ha håret så vanligt och fult

Att piffa upp vardagshåret mitt

vore en fungerande produkt bli bra, ja, som Osis Dust It.Kram till dig, Linda!

victoria

jag vill vinna för att min hår är oerhört platt och tråkigt! Just nu har jag alltid mitt hår uppsatt just för att det är så platt när jag har det utsläppt jag har prövat säkert allt utan dust it och jag har hört att den ska var riktigt bra.kram på dig

Ida

mitt hår är så tunt o livlöst, om jag skulle vinna skulle de bli myk volym samt ös! :D plus att jag skulle bli superglad med!pussochkram! IdaI-d-a_@hotmail.com

Hannah

Jag vill vinna för mitt hår är platt och tråkigt!

Linn

jag vill vara med och tävla.

Anledningen till att jag vill vinna

är för mitt hår ser helt livlöst ut pga av

alla färgningar så skulle vara jätte kul om jag vann både för mig och mitt hår! :)

Micha

Hejsan! Jag vill vinna för att nu under vintern mår hela min kropp skit spciellt håret för att jag är allergisk mot kyla. Mitt hår har inte så mycket voolym så det skulle vara en ära att vinna för att testa den. Har hört att Osis dust it ska vara sjukt bra :)

Lili Phan

Jag har typiskt asiat hår! Mörkt, spik platt och tjockt! Att få volym är näst intill omöjligt med tanke på att jag har så långt hår (ända ner till höften!.

Emma

Jag vill vinna detta för att jag har försökt allt med att få volym i mitt hår, jag brukar inte lyckas.

När jag väl lyckas så håller det inte alls länge och efter en stund ser jag förfärlig ut :/

Jag har alltid velat testa osis men har inte blivit av.

Så nu kanske det är min tur att vinna så jag kan testa ifall osis kan ge mig volym i mitt blonda hår :)

Julia

För att jag har så himla platthår, och har alltid önskat mig "volym" hår!

Tack i förhand!

Lynnie

jag vaknar jätte tidigt varje dag för att fixa mitt hår ( tuppera och använder volummaster) Det gör jag för mitt hår är platt och livlöst. Jag har ett asiatskt hår vilket gör att mitt hår är jätte platt. Om jag vann så skulle jag inte behöva vakna tidigare o använda volummaster varje dag. För det skadar väldigt mycket på hårets verkan.

Kram!

Tina

Hej, jag vill vinna för att jag har världens plattaste hår, albsolut INGEN volym :(

Elin w

Tidsoptimist som jag är så slutar alltid mina mornar med att jag är sen till bussen och varken hinner duscha eller fixa håret så som jag vill, eftersom för att mitt hår ska få ens lite volym krävs det mycket tid (vilket jag inte har) och mycket olika sprayer som ändå lägger sig platt efter någon timme. Och trots att jag är tidsoptimist tycker jag inte att jag ska behöva gå runt med fult hår, så vann jag detta skulle gå snabbare än blixten att fixa mitt hår, och det är precis vad jag behöver, tid och snyggt hår!

F e l i c i a

Hej!

Jag har precis verkligen fått upp ett intresse för det här med hår, det skulle vara en perfekt födelsedags present att vinna! :D

Gabriella

Hej!

Jag har en kort frisyr med längder uppepå huvudet, som jag käämpar med att få volym i! Dock utan några vidare resultat! Min lillasyster uppskattar inte att jag snor hennes dust-it längre, så varför inte försöka vinna en egen :)

Nina

Jag vill jättegärna vinna eftersom jag då skulle kunna se lite extra bra ut varje dag, vilket är en lyx ;) orkar inte jobba upp volym till vardags men med Dust it sägs det gå mycket snabbare,Kram

josefin

jag borde vinna för mitt hår är väldigt livlöst och blir lätt platt. och jag brukar använda torrschampoo för att få stadga och volym, vilket har funkat sisådär. har inte direkt använt frisörtorrschampoon då jag inte haft råd. och jag har hört väldigt mycket bra om osis dust-it och skulle mer än gärna vilja pröva den! (:

Jessica

För jag aldrig kan få ens lite volym i håret längre. Jag vill/kan nästan aldrig ha utsläppt längre för att håret lägger sig ner så snabbt och blir platt & tråkigt efter ett tag när jag har fixat det, så det blir uppsatt för det mesta. Dessutom tar det så väldans lång tid att få till det. Förr hade jag jätte uppklippt hår och det var tunt som satan, men riktigt mycket volym hade jag. Men nu har jag bestämt att låtit det växa ut, jag vill ju inte klippa upp det så det blir tunt igen längre. Många av mina vänner har osis dust it och tycker den är kononers och det ser jag ju också. Det skulle vara spännande att pröva på det själv som jag har velat göra länge och sen slippa spreja/tupera sönder håret sen!

evamar

Jag har typiskt svenskt och platt hår och är alltså helt beroende av Dust It. Vore inte fel att spara en slant och vinna istället för att köpa...PS. Har länkat till dig här:http://evamar.blogg.se/2011/january/styling-16-jan.html

Linda

Jag skulle vilja vinna för mitt hår ligger som en yllemössa på mitt huvud. omöjligt att få till men kanske skulle bli toppen med en riktig mirakel produktKram Linda

alice

Mitt håt är tråkigt och livlöst. Jag är alltif ute efter mycket volym, men inget hårsray eller vanlig tupering håller tillräckligt länge. Därför skulle jag vilja vinna eftersom alla säger att den är såååå bra!

kajsa

Plattare hår än mig får man nog leta efter ett tag. Mitt hår är väldigt platt och för att få volym i det måste jag antingen tuppera och andvända mkt hårspray som endå lägger sig ganska snabbt, eller så får jag andvända tänger. Båda två sliter ganska mycket på håret och det är inte alltid man har tid med det, eller orkar.. Så det är därför jag skulle vilja vinna, lite vardagslyx :)

sandra-mamma till isabelle och vilicia

Jag skulle vilja vinna för mitt hår är otroligt tjockt men livlös. har inte tiden för att lägga hur mkt tid som helst på att piffa upp mitt hår då jag har två barn ..Hade varit kul att hinna göra sig fin i håret med ngt så enkelt som dust.

annadang

Jag är med! Vill vinna mitt livlösa hår som inte har någon volym!

Vore bra att ta med sig till berlin resan som jag ska åka om 3 veckor, när man kommer att festa varje kväll! :)

Hoppas att jag vinner, upp med tummarna!

Amandalyn

Jag har nog världens svåraste hår att fixa, det är platt och lägger sig direkt. Skulle vara kul att testa en ny produkt och se om den funkar på mitt hår.

Camilla

Mitt hår är så trist och platt,

jag gömmer det helst under mössa eller hatt!

Men vinner jag Osis jag nog fnatt

och kastar av mig hatten med ett glädjeskratt!

Elin

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna! Har haft prudukten tidigare och gillade den jättemycket! Mitt hår ser så mycket bättre ut med lite volym! Min mamma slängde dock mitt osis av misstag :( Syrran har en volume master men den har jag knappt tid att använd på morgonen och jag tycker inte att den ger samma superfina resultat! :)

emma

enligt mig är mitt hår skit tråkigt.

platt och fult och gömns alltid under mössa. ÄVEN INOMHUS!!

jag har inte hittat någon produkt som gör susen för mitt tradiga hår men om jag vinner en sån här kanske man vågar vara utan mössa:) hade uppskattats av killen. Haha;)

Leila

Jag vill vinna för att mitt hår verkligen inte alls har någon volym skulle jätte gärna vilja köpa den men har inte rådNadia

Hej Lily!

Här sitter jag och skriver en motivering till varför jag borde vinna i sista minuten.. men bättre sent än aldrig?

jag vill så gärna vinna en Osis Dust it för jag har helt enkelt inte råd att köpa en själv. Jag flyttade 15 mil till Karlstad i somras pga gymnasiet och jag lever på studiebidraget. Så du kan tänka dej vad tufft det är ? Måste snåla på allt, för det mesta av pengarna går till mat, hygienprodukter, osv.

Jag är en tjej som spenderar mååånga timmar på mitt hår, men har inte ägt en Osis Dust It på år pga att dem kostar en del. Men nu hoppas jag på att jag kan vinna en, för de är ju så dryga och räcker länge. :)Älskar din blogg, läser den varje dag. Jättekul att du är ifrån Karlstad! Läste din blogg innan jag flyttade, för att se lite hur stadslivet är för jag är ju ifrån landet.Tror jag sett dig en gång också, där du jobbar. Blev verkligen helt till mig och mina Karlstads kompisar fattade ingenting, haha. Sen så bor en av mina kompisar runt där du bor och herregud va fin lägenhet du har säger jag bara ..! Kände igen lägenheten du bor i för du laddade ju upp en bild på den när du skulle flytta. :) annars hade jag inte vetat att du bodde på herrhagen.Ha en bra dag! :)

Siv

Jag vill vara med och tävla och jag behöver Osis dust för mitt hår är platt i alla lägen. Det hjälper inte med hårspray så jag behöver något som stylar upp mitt hår.

M

Hej! Jag är självklart med även jag och tipsar också här: http://villduvinna.blogg.se/2011/january/16-jan-vinn-osis-dust-it.htmlMotiveringen då?

Jantelag! Släng dig i väggen är du snäll! För detta inlägg kommer jag definitivt få skäll. I Sverige passar det sig inte att säga att man är bra, men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!

Jag är mamma och oftast en jädrans bra en sådetså, jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på! Förtjänas inte detta att firas så sig? Med Osis Dust It, endast för mig?Ha det gott så länge!

L I S A

Hejsan!

Jag vill verkligen vinna! Mitt hår är hopplöst, kan inte göra något med det! Lite volym skulle vara kul! :)

Isa

lite sent ute jag, men bättre sent än aldrig! jag orkar inte skriva min livs historia om hur mitt hår är omöjligt att hantera så jag skriver såhär istället - jag vill ha den. badly.

Liza

Jag är gärna med! :)

Varför just jag ska vinna produkte? Jo, jag har får aldrig någon volym i håret, vad jag än gör! Jag har testat detta en gång, när en skulle fixa håret på mig, och det var verkligen super för mitt hår! det blev jättemycket volym och jag har älskat den sen dess. Men svider tyvärr lite i plånboken för att köpa den.. så denna tävlingen är ju perfelt! :)

Klara

Hallå där! Jag är 15 år och lever på mitt barnbidrag, jag har inte råd med fina prudukter som denna. Mitt hår är heller inte det vackraste för det är bara platt och tråkigt! Kanske kommer lite dust it pigga upp det! Haha, Kram!

Elin

Åh, skulle du se mitt hår så skulle du förstå.

Mitt hår är rakt, platt och väldigt tunt! Inte konstigt att frisören alltid avslutar med att fixa i volym i mitt hår efter varje klippbesök.Jag har produkter från matrix, wella, osv. Men allt funkar bara första timmen, sen ligger mitt hår platt igen. Helt livlöst. :(Jag vill verkligen prova något som funkar och slippa spraya ett half ton hårspray i hårrötterna. Idag har jag alltid håret i hästsvans för det ser alldeles för fult ut annars i utsläppt hår.

m

det hade varit kul att testa helt enkelt :)!

bra blogg!

linnea

Jag vill vinna för jag är fattig! Haha :)

JEN L

Hejsan! Jag skulle vilja vinna eftersom att jag har en väldigt jobbig hårperiod just nu. Haha.. Mitt hår är tunt, tråkigt, platt, och nu på vintern blir det sjukt elektriskt. Och jag hinner inte stå med volymtång innan skolan för jag är alltid så stressad... Så den där produkten skulle vara grym för mig :)Kram!

Pania

Jag har turen och har fått helt sjukt tjockt hår men tyvärr har det även nackdelar. Håret blir så tungt så ingenting kan liksom ge det volym. Spray funkar inte alls och inte tupering heller. Dust it är faktiskt det enda som funkar, dock är det ganska så dyrt.

Men jag skulle väldigt gärna vilja vinna :D

bitskemma

jag skulle vilja vinna det till min stackars platta vintertrötta hår;P hoppas hoppas hoppas=D

Alice alias den prickige elefanten

Har läst igenom några motiveringar nu, och jag tror, ärligt talat, att jag inte kan tävla mot dessa.För, lika ärligt, så har jag ingen såndär superbra jättemotivering, utan jag vill bara testa detta puder eftersom mitt hår blir platt UTAN hårspray och bara äckligt och stelt AV det när jag använder det.Så OSIS kanske skulle kunna fixa det, tänkte jag. Skulle bara mycket trevligt att åtminstone testa det någon gång, för, hey, vem vill inte ha fint hår?

caroline

Till och med min kusin som är frisör sa att mitt hår var hopplöst att fixa volym på så återstår det bara att testa detta "mirakelpuder".. Så därför borde jag vinna ;)

PåL :DDD

Inget hjälper mot mitt platta hår.

jag ser ut som en fisk..

Elin

Vilka vann? :)

Grymt nyfiken!!

Camilla

Har jag missat vinnarlistan? :)