Julkänslor

Först och främst! Tack för den otroligt fina responsen jag har fått på mitt senaste inlägg. Det är alltid lite skrämmande att publicera inlägg om något så känsligt och personligt som just ofrivillig barnlöshet och saker därtill. Men jag har förstått att många uppskattar det, inte bara jag själv som lättar på hjärtat lite, utan de som känner igen sig och befinner sig just i den känslomässiga karusellen vi själva befann oss i 2011-2012 med utredning, behandling och väntan på IVF. Det går som sagt att läsa om här. Men igen, Tack!
 
Hur som helst. Jag börjar verkligen få enorma julkänslor. Dom har legat och grott inom mig ganska länge, men har fullkomligt eskallerat det senaste. Kanske för att jag fotograferat vår lilla Nissa inför julkorten, designar årets kort, tränar på luciasånger inför mini-luciatåget, planerar julkalender till både Selma och bloggen och dessutom packar goodiebag-grejer i temat till våra gäster på eventet. Imorgon skall jag försöka julpynta lite också. Tanken var julbord med Duvanhuset, men jag väljer att stå över det då jag precis börjat känna mig bättre och dessutom åker iväg till Örebro på event i helgen. Det blir en mys-kväll med familjen istället.
 
Det har känts långt bort med december.. Men ikväll insåg jag att oj.. Jag ligger brutalt efter istället. Så nu är det snabba ryck som gäller under helgen. I den mån jag kan. För som sagt, lördag och halva söndag är jag borta på skojigheter med Therese Wickman och ett gäng andra mammor : ) Sååå kul!
11
Klara

Hej Linda!
Jag var precis inne på Nexts hemsida för att klicka hem lite mjuka paket till min lilla. :) Såg den här söta klänningen och tänkte på dig och Selma. Du brukar ju gilla "godsaker" och rosa. Det kanske inte alls var din stil, men tyckte i alla fall att den var jättefin och eftersom jag läser din blogg ofta och tänkte på er kunde jag inte låta bli att skriva en kommentar.
Beundrar dig verkligen som person och hur du får ihop allt med karriär och familj. Du verkar vara en sådan kärleksfull och omtänksam vän, fästmö, matte och inte minst mamma! Jag är själv ensamstående till en liten som är lika gammal som Selma och pluggar heltid till läkare i Polen, så jag vet hur svårt det kan vara att få vardagspusslet att gå ihop, och att vilja njuta av timmarna när barnet är vaken. Tack också för att du delar med dig så som du gjorde i ditt förra blogginlägg. Okej, nu blev detta världen längsta kommentar, det var inte alls meningen. Brukar inte kommentera, så nu kom allt på samma gång!
Här är länken till klänningen i alla fall. Hoppas att den funkar!
http://se.nextdirect.com/en/x553650s12#650417

Anonym

Du ser så lycklig ut, och det är så fint att se. Er dotter är så himla söt och charmig. Längtar verkligen så mycket tills jag får uppleva detta mirakel själv. Lyckliga du vad du ska vara stolt, jag önskar dig och din familj ALL lycka i hela världen, kram

Johanna

Jag ser fram emot att få se resultatet av julfotograferingen sen. För jag hoppas att du kommer visa oss!? :) Jag fotade Alma till våra julkort för en månad sedan och blev så nöjd! Som jag har längtat efter att få skicka julkort till vänner och familj med vår egna lilla bebis på.

Tinis - en blogg som vill göra dig glad!

Åh, ser verkligen fram emot julen jag med!!!!

Och har fått julkalendern (alltså den man öppnar när man kollar på... julkalendern) av min kille. Och jag är 26. Och ett halvt.

*woop woop*

Miia

Julen är så mysig :)

Ina

Jag börjar också längta massor och känner bubblandes av julkänslor, det är så roligt :)

Linda

längtar också till julen!:D

Longevity - en blogg om hälsa

Ja nu börjar det bli adventsstämning runt i kvarteret i varje fall

Josefin - Vinn ett EGOPAKET FRÅN GNIZTRA!

Så härligt att julen verkligen är nära nu =) dock vill jag ha hit snö, NU! =)

Ida Nilsson

Jag har inte köpt en enda julklapp än, men borde nog sätta igång. Blir ju roligare tills nästa år då vår lilla är född, nu är man ju bara.. tjock. ;)

bohobandeau.blogg.se

Samma här, julkänslorna har kommit som ett brev på posten! Himla härligt.