Tisdag och förlossningsberättelse

Mina finaste mirakel..
 
Hej på er!
Nu får tiden bannemig sakta ned lite.. Jag får panik! Vår lilla bebis har blivit väldigt med i blicken och att sitta och amma honom med ögonkontakt är verkligen.. Ja, hjärtat slår dubbelslag. Det och dom små lätena. Man vill aldrig att det skall ta slut, men jag vet att det bara kommer säga swisch så är han igång och ler, sitter, kryper, går, springer, pratar och alla dom där helt fantastiska framstegen som är så häftiga att följa. Men dom får gärna dröja lite.. Jag njuter så med en nyfödd.
 
Jag har stundvis suttit och skrivit på min förlossningsberättelse när tid funnits.. Den är inte riktigt klar, lite småsaker kvar. Men ärligt talat känns det inte speciellt roligt att publicera den som det är just nu. Det vistas så många troll här inne i bloggen. Kanske är det provocerande att läsa om glädje och lycka om man inte känner sig helt tillfreds i själv, jag vet faktiskt inte.. Å andra sidan blev folk minst lika arga när jag lättade mitt hjärta gällande min oro. Just nu känns det dock som att det räcker att skriva att det startade spontant och vi hann in till förlossningen i god tid, samt att vi är glada och tacksamma för att upplevelsen inte blev som vi var rädda för, utan tvärtom. Egentligen borde jag bara skita i alla dumbommar som ställer orimliga krav eller hoppar på med elakhet, men ibland finns det saker som man faktiskt inte vill unna dom att ta del av.. Och det är skönt att jag faktiskt sitter på den makten att jag kan följa hjärtat, bestämma själv och göra precis det jag känner eller inte känner för : )
 
54
Sarah

Ärligt talat Linda, vänta så länge du vill med förlossningsberättelsen. Vi andra som är nyfikna utan att tjata/trolla/bli otrevliga kan förstå och respektera hur du känner, och därmed stå bakom dig och dina beslut för vad du väljer att skriva/inte skriva. Det är helt upp till dig! Grattis igen till Colin, både han och Selma är så ljuvliga. <3

Svar: Jaa :) jag vet ju att majoriteten av er som följer mig är precis lika vettiga som du!! Tack och KRAM :)
Linda Blom

Angelica

Jag förstår dig helt och hållet men det är alltid lika spännande och roligt att läsa förlossningsberättelser så jag hoppas du publicerar den någon gång om inte nu :) skönt att höra att allt gått bra i vilket fall och det är ju det viktigaste. Njut i bebisbubblan, för det gör en annan också :)

Svar: Grattis till er lilla bebis!! Vet själv hur roligt jag tycker att det är med förlossningsberättelser och därför publicerade jag den med Selma :) Det fanns liksom inga tvivel att publicera denna heller, tills folk blev så himla elaka och jag började fundera över om det ens är värt det eller om jag skall behålla den privat istället :) Lär ångra mig fler gånger :)
Linda Blom

Frida

Åh vad skönt att läsa att ni hann in i god tid och att det blev en sådan positiv upplevelse trots din oro innan förlossningen! Jag är också orolig inför min, men fick lite mer hopp nu om att det kanske inte behöver gå fortare denna gång bara för att det gick fort den första. Hoppas att trollen ger upp och sticker härifrån istället för att lägga energi på att störa sig, så att du känner dig bekväm med att lägga ut din berättelse så småningom :)
Grattis igen till lillebror och fortsätt njut. Jag längtar så till vår lillasyster kommer, bara några få veckor kvar till bf..

Svar: Det är ju väldigt ovanligt att det blir så att andra tar längre tid, så även om vi hoppades på det hela tiden så vågade vi inte tro det. Bättre att vara inställd/förberedd på det som känns skrämmande på något vis.. Då är resten en fantastisk bonus <3 håller tummarna för er!!
Linda Blom

Anonym

Tänk att dessa elaka kommentarer aldrig slutar att komma.. Tror knappast att de skulle våga säga något sådant face to face!

Svar: Det är just det som är så intressant! :) kan lova att dom inte hade vågat, med tanke på att dom inte ens vågar lämna namn/mail/instagramnamn ;)
Linda Blom

Linnéa

Det är så jävla tråkigt hur vissa människor håller på, det grundar sig i de flesta fall i avundsjuka men det vet väl du som varit i bloggvärlden så pass länge men förstår att det känns tråkigt att publicera när folk ska kommentera tråkigheter. Jag älskar iallafall din blogg och följt den sen jag var 15 :) 21 år nu! Jag ser iallafall fram emot att läsa den ifall du publicerar den. :) kram på dig och vad kul att allt verkar gått bra!!

Svar: Jaa! Jag är så väl medveten om att det tyvärr hör till. Men med det sagt så innebär det inte att jag accepterar det. För oj vad jag ogillar sådant fegt hat liksom :) så roligt att du hängt kvar så länge :D Kram!!
Linda Blom

Lotta

Jag förstår dig helt och hållet och jag har varit så glad över att du varit så öppen med dina tankar/funderingar/oro. Men samtidigt får du inte glömma bort att det är för din skull du bloggar inte vår. Du skulle lika gärna kunna ha lösenordsskyddad. Nu hoppas jag att du fortsätter blogga och var öppen för jag tycker det är fantastiskt att följa dig och er. Stort grattis igen till 2 underbart fina barn.

Svar: Jaa :) det är ju framförallt för min skull jag skriver, men det är just det surpupporna inte accepterar. Det är ju "tack vare dom jag får pengar" osv :P så dumt! Tusen tack för dina ord :)
Linda Blom

Lotta

Jag förstår dig helt och hållet och jag har varit så glad över att du varit så öppen med dina tankar/funderingar/oro. Men samtidigt får du inte glömma bort att det är för din skull du bloggar inte vår. Du skulle lika gärna kunna ha lösenordsskyddad. Nu hoppas jag att du fortsätter blogga och var öppen för jag tycker det är fantastiskt att följa dig och er. Stort grattis igen till 2 underbart fina barn.

Amanda

Hej Linda! Har läst din blogg ända sedan långt innan ni berättade att ni skulle få Selma. Jag och min sambo har genomgått samma resa och önskan om att få bli föräldrar. Fick reda på i höstas att jag hade PCO och fick börja med medicinering. Nu väntar vi våran första och är i v14.❤️ Jag har aldrig kommenterat någon gång men nu kan jag faktiskt inte låta bli! Jag hoppas verkligen att jag kommer bli en lika bra mamma som dig och den kärlek du visar till dina barn får ögat att tåras. Du ska göra det du känner för! Vi som alltid läst din blogg som inte är troll förstår hur du känner om detta och jag kan tycka att det räcker med att du och Colin mår bra. Ser fram emot att förtsätta följa din blogg. Du inspirerar och verkligen fått mig att ha en målbild i våran längtan att bli tre. ❤️ Mvh Amanda

Svar: Åh! Jag blir så genuint glad av din kommentar! Av flera anledningar - främst för att ni också skall få uppleva den här stora, fina, sanna lyckan! Det är magiskt!!! <3 stor kram!
Linda Blom

Isabell

Så störande.. Kan inte förstå att det finns så mycket människor som tycks bry sig så lite och kan vara så otrevliga men ändå ta sig tid att surfa in på bloggen tex och läsa?? Verkligen märkligt.
Hur som helst - grattis igen!

Svar: Nä jag vet.. Om jag inte gillar ngt så håller jag mig borta liksom.. Hur svårt kan det vara? :O
Linda Blom

Hanna

Även om jag älskar att läsa alla möjliga förlossningsberättelser så förstår jag dig absolut. Skönt att höra att allt gått bra för er i alla fall. Fortsätt njut och vara på rosa moln. Så har jag också upplevt båda mina barns start i livet. Som ren och skär lycka utan minsta lilla bekymmer och jag är fullt medveten om att alla har olika tuffa starter i livet med en nyfödd men det är faktiskt okej att känna sig löjligt lyckligt också för det är det många som gör också. Stor eloge och styrka till de som får en tuffare start också såklart!

Svar: Underbart att höra!! Jag är så tacksam för att känna såhär.. Kunna ta tillvara på tiden med en nyfödd som ju är så kort <3 kram!
Linda Blom

Hannah

Hade jag vart du hade jag faktiskt valt att inte publicera förlossningsberättelsen. Nog för jag och många andra mer än gärna skulle läsa den, jag tycker förlossningsberättelser är superintressanta! Men jag var in och läste dina kommentarer och tycker det är tragiskt hur endel människor beter sig! Nä jag hade blivit vrång och inte publicerat alls. Nån måtta får det vara.. Stå på dig!! De förtjänar inte att ta del av det största som händer en i livet om de ska bete sig sådär! Kram till dig!

Svar: Det är faktiskt lite sådär jag känner.. Samtidigt så vill jag inte stå tillbaka för idioter liksom.. Så splittrad :) tack för din kommentar! Kram!
Linda Blom

Helena

Åh herregud. Gick in och läste kommentarerna, och ja, herregud... Tänk vad lätt det kan vara att vara ett riktigt pucko när man kan gömma sig bakom en skärm...! Blockera energitjuvarna...!
Men, att få höra att ni fick en fin upplevelse kring förlossningen gör mig uppriktigt riktigt glad!
Ha det så härligt där inne i bebisbubblan! Hoppas den inte spricker på väldigt länge! :)

Sandra

Så gulliga dom är tillsammans era fina barn ! <3 Givetvis ska du göra det som känns bäst för dig/er ! Räcker fint att höra att det gick bra för er :) Det är ju inte så att folk har en självskriven rätt till detaljer angående någonting, o bara för att du delade med dig om berättelsen ang Selma så är du ju inte tvungen att göra det med Colin :) Jag är så himla glad för er iaf <3

Fru Bryngelsson

Jag tycker inte du är skyldig att publicera nått som du inte vill, det är eran förlossning och varför ska folk få nått att hacka på om det nu är det dom är ute efter🙄Som sagt han är här och han är frisk, det räcker väl?!❤️Och att inte glömma, du njuter och det är fantastiskt för det är nog många som har svårt för det i början och det pratas det inte om!!!
Ta hand om er😘😘😘

Emilie

Hej. Grattis till dina fina barn. Jag är nyfiken på hur du känner kring ålderskillnaden på 3 år mellan barnen? Väntar själv barn och vår äldsta kommer då vara 3 år. Du har en fantastisk blogg, så tråkigt när människor är otrevliga och inte respekterar människor.

Isabel

Tycker du gör helt rätt. Jag tycker inte du ska publicera berättelsen, även om det såklart hade varit kul att läsa. Du har ingen skyldighet mot någon och en förlossningsberättelse är trots allt väldigt privat. Om du publicerar den ska det vara för att du vill det själv och inte för att någon annan ber dig. Kram och njut på

Mamma till 3-årig pojk

Tycker detta räcker!! Att veta att allt gick bra och ni hann in i tid och att du känner dig lugn. Varför ska alla andra veta detaljer precis som att det är deras rättigheter och din skyldighet att publicera. Du har inga som helst skyldigheter till att publicera ett så personligt brev. Som du själv säger. Tiden går så snabbt. Så varför inte bara göra det som känns rätt för dig.

Mamma till 3-årig pojk

Tycker detta räcker!! Att veta att allt gick bra och ni hann in i tid och att du känner dig lugn. Varför ska alla andra veta detaljer precis som att det är deras rättigheter och din skyldighet att publicera. Du har inga som helst skyldigheter till att publicera ett så personligt brev. Som du själv säger. Tiden går så snabbt. Så varför inte bara göra det som känns rätt för dig.

En annan Linda

Stort grattis till hela familjen! Vad skönt att höra att allt gick bra <3

Man undrar ju verkligen var det är för människor som sitter bakom skärmarna ibland... Vad det är som driver så pass många till att sprida elakheter och skitsnack. Alla vill väl må bra och leva i en fin värld och bli bemötta på ett bra sätt? 🌸
Så konstigt.

Stor pepp- och grattiskram till dig!

Hanna

Förstår dig helt och hållet! Det är en intim och privat upplevelse, och inget jag tar för givet att du ska vilja dela med dig av. Även om det såklart är jättekul att få läsa! Njut av er lilla prins och strunta i vad alla andra tycker,du gör precis det som känns rätt för er! Skönt att höra att allt gick bra! Tråkigt att det ska finnas så många onödigt dumma troll! Grattis igen till en ljuvlig liten gosse!

Maria

Jag vill jättegärna läsa din förlossningsberättelse, men du ska ju absolut vänta tills du känner dig redo med att berätta den :) Känn ingen panik! I övrigt har du en så otroligt mysig och glad blogg. Läser den dagligen! Tack för att du delar med dig av allt som händer i ditt liv. Kraaam!

Christina

Åh! Jag blir så ledsen av att läsa detta. Inte för att jag inte kan läsa förlossningsberättelsen utan för att du överhuvudtaget ska behöva känna såhär. Internet har verkligen inga gränser för elakheter och tråkiga människor. Jag önskar dig och din familj allt gott. Och grattis igen till två fina barn ❤❤

Jonna

Guu, va skönt att läsa att det gick bra och att ni hann in i tid.
Och herregud, lägg inte upp någon förlossningsberättelse om du inte vill, det är ju DIN blogg och DITT liv ju - det är en fantastisk gåva du ger till oss läsare att du delar med dig (utvalda) delar av livet. Folk är inte kloka.

Men hur som helst är jag så glad för er att ni fick en fin upplevelse. Jag kom precis hem från mitt första aurorasamtal och börjar nästan bli lite peppad på att föda igen.

All kärlek till er och njut av bebistiden :D

Lena

Så intressant är det ju inte så vill du inte av olika anledningar så gör inte det. Du bestämmer ju själv hur du vill ha det och vad du vill låta stoppa dig. Gör det som känns rätt. Tycker de låter problematiskt för dig, krångla inte till de för mycket <3

Sara

Du väljer helt själv vad du delar med dig av, men himla synd att du får utstå så mycket troll här! :(

Emmy

Huvudsaken är väl att allt gick bra med både dig o Colin samt att förlossningen blev bättre än du oroade dig för :) stort grattis till en jättefin pojke och så underbara dom är tillsammans :) kram

Linnéa

Förstår inte vad som kretsar i huvudet på dessa människor, huvudsaken är ju att han äntligen är här och att alla mår bra! Du har en så glad och härlig blogg, för att inte tala om din fina familj! Kanske sticker detta i ögonen på en del, tråkigt nog..
Stort grattis till bebis och all lycka till er <3

Marika

Du publicerar när och om du vill Linda! Du har den makten själv. Däremot blir jag oerhört lättad över att upplevelsen blev bättre än ni var rädda för. Njut av bubblan, mys med bebisfötterna åt mig också ❤️

Elin

Tråigt med missunsamma människor! Fy! Njut allt vad du kan :) Min yngsta är snart ett år, och det sa verkligen bara poff..

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Bara idioter som har stora problem med sig själv hackar på andra bakom en dataskärm. Stå på dig Linda du har en toppen blogg!

Anonym

Jag vill inte på något sätt säga att det är okej att "trolla" eller skriva vad som helst för att man sitter bakom en dataskärm. Men, de lever ju också på att du hela tiden matar dem genom att ge uppmärksamhet i form av såna här inlägg, printade kommentarer i ett eget inlägg på insta osv. Slutar man ge dessa kommentarer uppmärksamhet lär de även minska. Jag tycker tex Gabriella Joss har en väldoft sund inställning till negativa kommentarer, märker hon att det är något elakt läser hon inte ens klart utan raderar den istället. Och jag som läsare har aldrig känt någon negativ ton på hennes blogg:)

Svar: Ja, det håller jag med om :) Men jag har provat det mesta, ignorerat, raderat, besvarat osv. Och faktum är att när jag ignorerar så påpekas igen, raderar jag är jag feg och bemöter jag så är jag osäker :) efter alla år så har jag insett att det inte finns några rätt eller fel, för kommentarerna med elakheter kommer att fortgå och därför kommer jag helt enkelt att följa hjärtat hela tiden :) Dessutom känns det viktigt att lyfta problemet med näthat :)
Linda Blom

Malin

Vad ledsen man blir när man läser alla elaka kommentarer. Jag tycker det ska bli väldigt intressant att läsa sin berättelse om/när du väljer att publicera den. En förlossning är extremt känslofylld och många av dessa känslor och tankar man kanske behöver bearbeta i några veckor innan man kan uttrycka dem.
En förlossningsberättelse är inget man kan slänga ihop bara sådär, men det verkar som om de flesta som inte förstår det inte har barn själva.
Jag tycker du ska passa på att njuta av din fina bebisbubbla. Och hade jag inte varit så nyfiken själv så hade jag rekommenderat att du skiter fullständigt i att publicera den.

Svar: Tack snälla <3
Linda Blom

Lena

Fast jag måste säga, hur viktigt jag än också tycker det är att inte hata nånstans, att ordet näthat missbrukas.
Så fort någon skriver att de inte håller med bloggägaren är den bitter, avundsjuk el dum i huvudet.
Att fråga när förlossningsberättelser kommer är ju inte heller ngt påhopp el näthat. Inte heller när ngn skrev att läsarna ger dig pengar el ngt dylikt. Det är inte hat el "trollande", det är en åsikt rätt och slätt. Och det måste man låta folk ha, det kommer de alltid ha. Det är HUR man låter de påverka en som är avgörande.

Svar: Absolut!! :) Men jag syftar verkligen inte "elakhet" till att fråga om förlossningsberättelsen :) Jag har raderat många kommentarer med ren elakhet till mig, men också gällande mina barn. Riktigt vidriga och DET är för mig inget annat än troll och elakhet. Anledningen till att jag raderar dom (och inte heller lyfter) är för att jag inte vill riskera att Selma och Colin skall kunna läsa det någon gång. Jag har bloggar i snart 10 år och jag är väl medveten om att det förekommer både "åsikter" från läsarna och rent "näthat" - Men med det sagt så betyder det inte att jag bara skall acceptera och ignorera vilken skit som helst :)
Linda Blom

Emelie

Fy så ledsen man blir av att läsa hur folk kan bete sig. Läste kommentarerna i något inlägg och jag förstår inte varför man gör så. Du har ingen som helst skyldighet att publicera din förlossningsberättelse. Det viktigaste var ju att ni hann in i tid, att du fick en positiv upplevelse och att allt gick bra! ❤️ Mer än så behöver du inte berätta. Fortsätt njut i bebisbubblan för tiden med en lite går ju alldeles för fort. Stor kram till er! Och stå på dig!

Svar: Tack snälla!! :) Ja jag njuter och njuter! T.o.m. av blöjbytena!! Haha. Så fånigt, men jag är bara så glad att han är här och att det liksom.. Var just HAN <3
Linda Blom

Elin

Hej Linda!
Har så svårt att förstå varför en del väljer att kommentera när de inte, ursäkta uttrycket, men har något vettigt att skriva. Att ha åsikter om huruvida du vill delge er förlossning är ju inte upp till oss läsare utan helt upp till dig, och Jimmy. Jag hoppas att du fortsätter att följa ditt hjärta och skriva om det du vill, passar det inte är det ju inte så att du tvingar någon att läsa. Mys, mys, mys med din familj!

Svar: Nä.. Det är ju just det! Jag hade förstått om man betalade en prenumerationsavgift eller liknande för att läsa min blogg, haha. Men det är ju inte riktigt så :) Tack snälla för dina ord! :)
Linda Blom

LindaViola - mamma till två!

Så himla skönt att läsa att allt gick bra och att nu fick en fin förlossning. Skulle ljuga om jag säger att jag inte väntat på en förlossningsberättelse, älskar att läsa sådant. Men förstår precis hur du känner!

Ska försöka samla mig och skriva förlossningsberättelse om vår numera 1-månads prins 💎

Hanna

Vad skönt att det blev en bra upplevelse! Det skulle vara jätteroligt att få läsa din berättelse men jag förstår fullständigt om du väljer att inge göra det. Så tråkigt att puckon ska förstöra.

Alexandra

Skönt för er att ni hann in i tid:) glädjande att höra med tanke på din oro du skrivit om tidigare. Du behöver inte dela med dig av din förlossning, det är en väldigt privat sak. För mig var mina störtförlossningar något som jag behövde bearbeta med mina absolut närmsta innan jag ville dela det med andra. Du gör helt rätt och du ska göra det som känns bäst för dig! Väldigt fin liten kille ni fått och en fin liten storasyster! Lycka till med allt:)

Svar: Jaa.. För mig kom verkligen baksidan av en störtförlossning när jag blev gravid igen. Då kom paniken, rädslan osv.. Jätte tufft var det.. Men denna gång blev det inte alls samma sak!! Så tacksam för det :) även om det var sjukt intensivt och gick fort mot slutet, så var det ändå en helt annan start denna gång :)
Linda Blom

Jen - Mamma till Ewelina&Melwin

Så härligt att höra. Konstigt nog oroade jag mig också, för er skull. Hehe.. Man känner något när man följt er så länge. Och lite kul är det med "makten" där, njut lite till och håll berättelsen en stund till, bara för att ;) Han är underbar :D Kram

Anonym

Herregud vilka sjuka kommentarer. Det är ju de som är otrevliga. Vuxna människor som beter sig som små barn...

Nathalie

Du gör såklart precis som du själv vill. Du har en fantastisk blogg och jag är glad för det du väljer att dela med oss. Synd att vissa ska förstöra något bra genom näthat. Stort grattis till Colin, det är underbart att få läsa om ditt liv sen du var tonåring och la ut hårtips på videobloggar och fram till idag med barnen.

Lin

Jag har läst din blogg till och från i flera år, och av någon oförståelig anledning känns det som att du ofta har fått elaka kommentarer. Jag läste kommentarerna i inlägget du länkade och de är verkligen över gränsen i mina ögon. Du gör helt rätt i att känna efter om/när du vill publicera något så personligt som en fl-berättelse, det beslutet har ingen av oss läsare något med att göra. Du bestämmer över bloggen, inte vi. Jag har också väldigt svårt att se vad dessa anonyma människor skulle få ut av att läsa en fl-berättelse mer än att hitta fler saker att klanka ner på. Stå på dig! Och njut av bebisbubblan!! Kramar!

Kristina

Så tråkigt för dig att det blir elaka och negativa kommentarer. Tyvärr finns det människor som inte mår så bra, det kan inte bero på något annat. Det har inget med dig att göra, men jag förstår att du blir illa berörd. Du som delar med dig av så mycket fint och positivt! Kram ❤️

Emma Bink

Åh, vad skönt att höra att allt gick bra iaf och inte som ni befarade.

camilla

Grattis till pojken.
Hoppas få läsa berättelse sen om du väljer att dela med dig.

Följer din blogg sedan några år å har själv 2 barn. En flicka på 5 å pojke på 8 månader :-)

Evanessè

Alltså vad finns det för människor? Jag blir arg jag bara tänker på det.

Hoppas ni inte tar åt er utan njuter av den lille och lilla såklart!
www.egosidan.blogg.se

Veronica

Vänta så länge du vill med berättelsen! Jag har bara följt din blogg sedan några månader och läste dina inlägg om din oro. Sen när Colin kom så blev jag givetvis nyfiken hur det gick för er, om du hade fog för din oro! Skönt att ha läst nu att allt gick bra och inte i raketfart :) Fortsätt njuta av er tid medan Lilleman är liten! :)

Anonym

Jag förstår inte ens varför folk över huvud taget är så besatt av din förlossning? Folk föder barn hela tiden så vrf skulle just din fl vara så märkvärdig.

Maria

Det är ER förlossning och ER förlossningsberättelse! Vad jag förstår har ni ingen som helst skyldighet att dela med er av den till hela världen. Oavsett troll eller inte. Visst är många av oss läsare nyfikna och vill veta hur det gick, men det är absolut inte någonting vi kan kräva av dig att publicera. Gå på magkänslan och gör som känns bäst för er! Och fortsätt njuta av era små underverk <3

Hannhanna

Det hade faktiskt varit kul om du inte ens publicerade förlossningsberättelsen efter att folk har gnällt och krävt den eftersom "vi bloggläsare betalar din lön". Jag förstår inte hur en del verkar tro att din blogg är någon form av beställningsblogg där du måste skriva om förlossningen för att de vill det?
Dessutom allt gnäll över att du tjänar pengar på din blogg och har reklam ibland, ja hemska tanke att Linda vill tjäna pengar!? Det är du nog ensam om ;-)

Amanda

Vilket intresse har du själv i att publicera din förlossning?

Svar: Jag tycker själv att det vanligtvist är roligt att både läsa och skriva förlossningsberättelser då dom skiljer sig så samt att det är en enormt häftig upplevelse att vara med om.
Linda Blom

MariaM

Jag brukar inte kommentera så ofta, men jag läser din blogg. Tycker det är mysigt att läsa och härligt att höra hur du tänker. Ibland tycker vi samma, ibland olika, och det är ju det som är det härliga, att få nya perspektiv på saker, tycker jag!

Anledningen till att jag faktiskt sätter mig ner och skriver nu, är att jag blir så ledsen när folk är så elaka mot varandra. Att du ska behöva känna att du inte vill publicera något som ligger dig varmt om hjärtat, för att det finns troll, gör mig så ledsen för både dig och för mänskligheten. Jag vet egentligen inte riktigt vart jag vill komma, utan mest visa dig stöd, att vi är många som läser din blogg och tänker positivt men inte kommenterar. För varje troll är vi många, många som vill läsa vad du skriver och som stöttar dig!

Svar: Varm kram och stort tack för dina ord!! :)
Linda Blom

Minttu

Jag levde mej så in i din graviditet ( både glädje och räddslor), t.ex. kände mej arg över att personaler inte tog dej på alvar med dina räddslor och satt här och fundera på olika alternativ som kunde ha hjälpt er, så det var väldigt skönt att höra nu att allt gick bra och det du var rädd för (inte hinna in i tid) inte skedde :)

Ha det riktigt bra! <3

spindeltjejen

Förstår att ni var oroliga, skönt att det blev en bättre upplevelse den här gången ☺ Strunta i att lägga ut berättelsen och spara den för er själva istället? ☺ Så slipper du allt negativt som kan komma?