I Alfons Åbergs underbara värld

Innan vi lämnade Göteborg för ett par veckor sedan var vi bjudna till Alfons Åbergs-kulturhus för ett frukostevent med Jollyroom och Mat.se. Pannkaksfrukost, mackor, smoothies, fruktfat och så fortsatte det. Nu hade jag en liten sovande bebis i bärselen konstant, så speciellt mycket bilder blev det tyvärr inte.
 
Vi besökte Alfons-huset för ett år sedan också och det är verkligen så himla roligt och mysigt att vara där, så besöker ni Göteborg får ni inte missa det! Selma älskar det! Kanor, kojor, så mini-affärer och allt ni kan tänka er för att framkalla lekglädjen i små kroppar. För att inte tala om sångstunden som blev en av Selmas höjdpunkter, vår lilla sångfågel.
 
Vi fick en smygkik av Kids Concepts kommande kollektion och annat smått och gott. En grym förmiddag innan vi packade in oss i bilen och begav oss hemåt Karlstad igen. Glada och nöjda hela familjen. Göteborg lär få sig ett nytt besök av oss i sommar, för vi gillar verkligen den staden.
 
Det blev såklart lite böcker och plock med hem också. Selma älskar Alfons och har gjort länge länge.. Just nu går hon runt och säger "Stick du stygga spöke, för du finns ju inte" - precis som Alfons såklart! : )
13
Tess

Vad skoj! Favoritsagan här just nu är den med spöket under sängen. En fin symbolik för dåligt samvete tycker vi vuxna :-)

Moa

Det är verkligen jättekul att du skriver dessa inlägg! Jag har jordens idétorka och får ju massa inspiration på saker att göra med mina barn! Tack😃

LindaViola - mamma till två!

Ser så himla härligt ut!

Anonym

Haha exakt samma mening som min 5 åring går och tragglar! 😀

Sandr

Åh så fantastiskt!

Ida Hedlund

Åh hon är så himla härlig!!

Annster

Ser så mysigt ut :)

Malin (svim)

Alfons böckerna är så gulliga :D

emeliecherine.blogg.se

Ser jätte härligt ut! Alfons är väl en favorit för alla :)

Hanna - Pilates och träningstokig

Vad kul! Ida älskar också Alfons. :-)

Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

Hej going!
Idag kommer före- och efterbilder upp på bloggen efter min 30 dagars Foodbox Challenge.
Hoppas jag kan skicka ut lite inspiration :)
Ha en underbar dag!
Kram <3

Therese

Vad kul och fint med Alfons!

Jesse

Hej och förlåt att jag skriver detta här. Men jag har för mig att du höll på med någon träning och så efter att du fick Selma, tror det var något program du gick på? Vad hette detta? Känner att jag behöver ta tag i mig själv och kikar runt på olika redskap :)

Svar: Jag och Jimmy körde Fitnessfighten :)
Linda Blom