Bråkar fortfarande med designen..

Älskade små troll, vilken lycka ni bringar.
 
Åh.. Världens mysigaste morgon hade vi idag. Först och främst sov barnen till efter 7. Jag gick upp med Colin och gav honom gröt, Selma vaknade någonstans där och kom upp, klädde sig och åt frukost utan knussel. Sedan fortsatte morgonen flyta på sådär smidigt - tills jag öppnade garagedörren och Selma fick min armbåge i pannan. Nåja.. Det gick bra och hon blev nog mest lika förvånad som jag. Colin sitter nu och sover i babysittern, Selma är på förskolan och jag har fått en del jobb gjort.
 
Just nu sitter jag och försöker knäcka koder med designen. Ni får väldigt gärna klicka er in HÄR och komma med konstruktiv kritik fortfarande. Tackar ödmjukast för att ni hjälper mig att tycka till..
 
Jag har fortfarande inte lyckats lösa problemen och jag inväntar svar från någon kunnig "bakom mig" här på blogg.se för att se om dom kanske kan hjälpa mig annars. Bilderna blir så mkt större än vad jag laddar upp dom i, sidan tycks visas olika i olika webbläsare, jag vill ha en tydligare och mer markerad knapp för kommentarer samt att jag skulle önska själva designen bland kommentarerna bättre. Med mera skall tilläggas.. Men jag får inte tiiiill deeeeet!!!! Haha. Vi får se.. Jag kanske får tänka om helt tillslut.
1
Evanessè

Haha, ja jag känner igen det där. Just nu vet jag inte om jag vill ha headern som är, eller om jag ska byta. Men så vill man inte göra det för ofta heller.