Äntligen ett eget kaninhus..

Vi väntade länge under förra året på den här fantastiska hushyllan från Alice & Fox från Jollyroom. I början på januari kom den äntligen in på lager och vi beställde snabbt som attan. I förra veckan skruvade Jimmy ihop hyllan (Selmas gamla hushylla fick flytta in till Colins rum). Den stod sedan så gott som tom - tills vi idag tog en snabb sväng till Köp Barnvagn för att köpa ett gäng möbler.
 
Selma har verkligen väntat på att få ett eget hus till sina kaniner. Hennes kompis Estelles storasyster Ella har ett hemmabyggt hus som hon har möbler i och där är Selma ständigt och plockar och grejar i. Hon gillar sådan typ av lek överlag. Plocka, greja, möblera, fantasilek och "mamma/pappa/barn". Hyllan var dock ännu större än jag tänkte från början, så det blir till att köpa ännu fler möbler för att fylla upp rummen. Inte mig emot, för även om det viktigaste såklart är att Selma gillar det, så går jag själv verkligen igång på Mailegs fantastiska detaljer på sina leksaker. Det är magiskt!
 
Nu är det nog givet vad denna fröken kommer önska sig mer av i fyraårspresent.. Och jag skall försöka ta lite fler bilder under morgondagen så ni får se mer av hyllan och möblerna.
7
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så sött verkligen :)

Iza

Men vad fint!! Du skulle älska min mormors dockskåp alltså, skala 1:12... sååååå magiskt är det. Så fort jag får plats ska jag köpa mig ett själv. Prenumerera på dockskåpsgrejer kan man ju börja med redan nu innan man har ett hus. Men man kan ju också nöja sig med barnens grejer så länge 😂😍 Jättefint hus!

Amanda Jona [SPONTAN]

Alltså åh så fint!

Johanna

Hyllan ser ju jätte stor ut!! :D Så himla fint! Jag har bestämt nu att jag måste börja köpa lite möbler och en kanin till Alma, det får bli en påskpresent tror jag minsann <3

Malin

Så himla fint :D älskar maileg men tycker det är lite väl dyrt faktiskt, iaf om man ska ha dessa mängder. Blev du sponsrad på något sätt? (fått gratis eller rabatterat?)

Svar: Maileg är ju inte dyrare än andra "dockskåpsgrejer" egentligen (tänker exempelvis Lundby). Storleken är ju betydligt större också. Men ja, köper man mycket drar det ju iväg. Allt som står i hyllan är inte nytt dock, lite hade vi innan :) Samarbeten märker jag ut :)
Linda Blom

PLAINDAYS // foto resor välmående

Gud så fint! Hade blivit överlycklig om jag fått en sån hushylla när jag var liten.

Anonym

Å vad fin!